28 Nisan 2024

Dahiliye Uzmanı Dr. Fuat Erdemir Kalp Krizi Sonucu Vefat Etti

  • PDF

fuat17-4-2013Fatsa Devlet Hastanesi Uzman Doktorlarından Fuat Erdemir (53), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Dün sabah saatlerinde evinde kalp krizi geçiren Uzm. Dr. Fuat Erdemir, önce Fatsa Devlet Hastanesi'ne, buradan da Ordu Devlet Hastanesi'ne sevk edilmişti. Erdemir burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Fuat Erdemir için bugün Fatsa Devlet Hastanesi önünde bir tören yapıldı. Mesai arkadaşları Erdemir'in inançlı ve hastaları için hastalığını gizleyen bir yapıda olduğunu anlattı. Hastane bahçesinde helallik alındıktan sonra Orta Büyük Camii'ne getirilen Erdemir, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra İstanbul'da toprağa verilmek üzere uğurlandı.

Fuat Erdemir'in cenazesine, Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Emniyet Müdürü Hüseyin Aslan, Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Davut Erişmek, eski Başhekim Alaeddin Arıkan, meslektaşları, hastane çalışanları ve memleketinden gelen yakınları ile vatandaşlar katıldı.fuat-17-4-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde