28 Nisan 2024

CHP Duayenlerini Unutmadı

  • PDF

0044-17-4-2013CHP İlçe başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir grup partili İbrahim VARNALI’ nın ölümünün 7. yılında mezarı başında anmak için toplandı. Eşi Fatma VARNALI duygusal bir konuşma yaparak, merhum İbrahim VARNALI’ nın Fatsa’ da yatma vasiyetini yerine getirdiğini söyledi.

İlçe Başkanı Doğan ÇELEBİ; İbrahim VARNALI’ nın doktorluk mesleğini gerçekten emekçi ve yoksul halkın, sağlık problemlerini çözme temelinde çaba sarf etttiğini ve hipokrat yeminine sadık bir meslek mensubu olarak anıldığını ve bundan böylede bu şekilde anılacağına inandığını söyledi.

Cesur ve kararlığı, kişiliği, bildiği doğrulardan yaşamı süresince hiç taviz vermediği herkes tarafından bilinmektedir. Törene katılanlar, Dr.VARNALI hakkında anılarını anlatarak törendeki hüzünlü atmosferi, VARNALI’ nın mesleği boyunca yaptığı iyiliklerle yerini farklı bir atmosfere bıraktı.

Siyasi yaşamı boyunca kararlı ve partimizin mücadelesine omuz vermiş, en zor günlerde partimizin saflarında mücadele etmekten asla vazgeçmemiştir. Onun için söylenecek çok söz var. Aziz hatırası önünde saygı ile eğiliyor, yaşamının hepimize örnek olmasını temenni ediyor, Allah’ tan ışıklar içinde yatmasını diliyorum.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde