28 Nisan 2024

Ziyaretçilerimiz

  • PDF

MD0076913-4-2013Fatsa İlçe Müftüsü Şenel Yılmaz ve Müftülük Personeli Ahmet Yıldırım yeni ofisimizi ziyaret etti.

Hayırlı olsun dileklerinde bulunan Şenel Yılmaz bir süre çay sohbetinden sonra ofisimizden ayrıldı.

Her yeniliğin bir başlangıç olduğunu belirten Yılmaz, “Ben Yeni Haber Gazetesinin kurucusu Mehmet Eser ile 1980’li yılların başında Aybastı ilçesinde tanıştım. Merhum Mehmet Eser o yıllarda Aybastı İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitim Müdürlüğü görevlerini birlikte yürütüyordu. Ben de Aybastı ilçesinde müftülük görevini yürütüyordum. Tanışıklığımız 33 yılı aşkın bir süreyi kapsamakta. Fatsa’ya tayin olduğumda Eser kardeşlerle tanıştım. Böyle nezih işlerle iştigal ettikleri için başarılar diliyorum.” Dedi.

“Yeni işyerinizde hayırlı kazançlar diliyorum” diyen Şenel Yılmaz, gazetemiz sahibi Yavuz Selim Eser ile bir süre sohbet ettikten sonra ofisten ayrıldı.

 

***

MD0077003-4-2013Fatsa Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Kemal Erken yeni ofisimizi ziyaret etti.

Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kemal Erken gazete yazarı Ali Zeren ve gazete sahibi Yavuz Selim Eser ile sohbet etti.

ADD Fatsa İlçe Yönetim Kurulu adına bu ziyareti gerçekleştirdiğini belirten Erken “Çok güzel bir ofis açmışsınız. Yeni Haber Gazetesi ve çalışanlarını kutluyorum. Böyle nezih bir merkez kurmanız işinize verdiğiniz önemi de gösteriyor. Hatta artık hızlı erişim gündemde. Siz okuyucuya ne kadar hızlı erişirseniz, o denli etkin oluyorsunuz. Bu güzel kuruluşunuzu yönetim kurulum ve ben canı gönülden tebrik ediyorum.” Dedi.

 

***

 

DSC050773-4-201330 yıllık dost Mehmet Anlayan hayırlı olsun ziyareti yaptı.

Yeni ofisimize hayırlı olsun ziyareti yapan dostlarımız ilgi ve alakalarını devam ettiriyorlar.

Matbaamızın kurulduğu yıllardan başlayan ve günümüze kadar devam eden Mehmet Anlayan dostluğu ilk günkü iyi dileklerle bu günlere geldi.

Yenilik yapılmasının her daim gerekli olduğunu belirten Mehmet Anlayan, Fatsa Matbaasının da bu yenilik kervanına katılması sevindirici olmuştur, dedi.

Kısa süreli çay sohbeti yapan Anlayan, tebriklerini belirterek hayırlı kazançlar diledi.

 

***

 

DSC050803-4-2013Fatsa Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Onmuş, hayırlı olsun ziyareti yaptı.

Yeni ofisimizde gazetemiz sahibi Yavuz Selim Eser ile bir süre sohbet eden Onmuş, yeni ofisiniz çok güzel olmuş. Şehir merkezinde bu denli özel bir mekan açmanız hem gazeteniz için hem de okuyucular ve ihtiyaç sahipleri için önemli bir adımdır. Daha kısa yoldan müşteriye ulaşmak günümüz koşullarında önemli yer tutuyor. Siz de bu anlayışa uygun olarak güzel ve hızlı erişilebilen bir mekan kurmuşsunuz. Tebrik eder, hayırlı kazançlar dilerim, dedi.

Bu samimiyetinden ve nezaketinden dolayı Onmuş’a teşekkür eden Yavuz Selim Eser, gelişen ve büyüyen ilçemize daha kaliteli hizmet verebilmek için bu oluşumların kaçınılmaz olduğunu belirtti.

 

***

 

DSC050853-4-2013Fındık Tüccarı Murat Kıran hayırlı olsun dedi.

Uzun yıllardır gazetemiz ve matbaamızın duayeni olan Murat Kıran, yeni ofisimizi ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

“Çok yerinde bir açılım yapmışsınız. Artık merkezi alanlarda müşteriyle buluşmak zaruri bir ihtiyaçtır. Bu anlayış çerçevesinde kurduğunuz yeni ofisinizde hayırlı kazançlar diliyorum”, diyen Murat Kıran, “Yeni Haber Gazetesi ve Fatsa Matbaasının bu memlekette 30 yılı aşkın bir süredir faaliyet göstermesi bu işletmenin kurumsallaştığını göstermektedir. Daha uzun yıllar hizmet vereceğine inanıyorum. Yeni Haber Gazetesi bu ilçenin siyasetinde önemli olguları ortaya koymuştur. Halen de bu etkinliği devam etmektedir. Yolunuz açık olsun. Başarılar diliyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde