27 Nisan 2024

“Bizim Kasap Ocakbaşı” Açıldı

  • PDF

ocakbasi20-3-2013Fatsa Kasaplar ve Celepler Derneği Başkanı Mehmet Şükrü Gülmez, Dereüstü caddesinde kendine ait “Bizim Kasap Ocakbaşı”  isimli iş yerini hizmete açtı.
Bizim Kasap Ocakbaşı isimli iş yerinin açılışını Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan gerçekleştirirken, açılışa AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen, İl Genel Meclis Üyesi Atıf Yüksel, CHP İlçe Başkanı Doğan Çelebi, Bolaman Belediye Başkanı Sabri Serdaroğlu, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özgen, Fatsa Belediyespor Kulübü Başkanı Muammer Coşkun ve çok sayıda davetli katıldı.
İş yeri sahibi Mehmet Şükrü Gülmez, iş yerinin açılışına katılan herkese teşekkür ederek, “Fatsa’nın böyle bir kasaba ihtiyacı vardı. İş yerimizde et satışlarımız ve ızgara mangal hepsi olacak. Amacımız Fatsa halkının maliyetine ucuz et yemesi” dedi.
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise yaptığı konuşmada, Gülmez ailesi başta olmak üzere iş yeri sahibi Mehmet Şükrü Gülmez’e hayırlı, bol kazanç dilediğinde bulunarak, “Fatsa’da güzel bir mekanın daha açıldığını görmek bizleri mutlu ediyor. Bu iş yeri hem bu caddemize hem de Fatsa’mıza güzellik katacak. Ben tekrar hayırlı, bol kazançlar diliyorum” dedi. ocakbasi-20-3-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde