28 Nisan 2024

Şehit Ve Gazi Ailelerini Bir Araya Getirdi

  • PDF

gazi20-3-2013Fatsa Kaymakamlığı’nın Çanakkale Zaferinin 98. Yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde, Fatsa’da bulunan şehit ve gazi aileleri onuruna Fatsa Belediyesi tarafından bir öğle yemeği verildi.

Belediye Çamlık Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Kaymakam Bekir Atmaca, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Garnizon Komutanı Binbaşı Salih Gödek, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Arslan ve üst düzey askeri yetkililer de katıldılar.

Yemeğin sonunda bir konuşma yapan Kaymakam Bekir Atmaca şehit ailelerine bir şükran duygusu sunmak adına, böylesine anlamlı bir günde şehit yakınları ile bir araya geldiklerini belirterek, “Sağ olsun Belediye Başkanımız da bu yemeği düzenledi. Tabi, insan istiyor ki hiç şehidimiz olmasın. Fakat bu ülke var oldukça, bu ülkenin iç ve dış düşmanları oldukça, geçmişte olduğu gibi günümüzde de, gelecekte de muhakkak şehitlerimiz, gazilerimiz olacaktır. Bize düşen ise, bu ülke uğruna nasıl ki geçmişteki atalarımız, dedelerimiz, amcalarımız seve seve bu ülke için kanlarını, canlarını feda ettiler, bizler de bizden sonra gelecek nesiller de aynı şekilde kanlarını, canlarını feda edeceklerdir. Şehitlik, Peygamberlikten sonra erişebilecek en yüksek makamdır. Neticede bir ayrılık olsa bile şehitlerimiz cennettedir, bizim inancımız bu şekildedir. Bir şehit yakını olmak, annesi, babası, kardeşi, ablası ve çocuğu olmak, olunabilecek en güzel manevi unvanlardan birisidir. Ne mutlu sizlere” dedi.  gazi-20-3-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde