28 Nisan 2024

Şehit Binbaşı Şükür Bağdatlı Şehadet Yıldönümünde Kur'an Ve Mevlit Programıyla Anıldı

  • PDF

sukur20-3-2013Fatsa İlçe Müftülüğü, Şehitler ve Gaziler Haftası dolayısıyla Afganistan’ın başkenti Kabil’de Uluslararası Güvenlik Yardım Kuvveti (ISAF) Kabil Bölge Komutanlığı bünyesinde görevli Türk askerlerini taşıyan helikopterin 16 Mart 2012 tarihinde düşmesi sonucu şehit olan Hava Binbaşı Şükür BAĞDATLI'nın babası Şükrü BAĞDATLI'nın evinde Kur'an-ı Kerim ve Mevlit programı düzenledi.

Programa Fatsa kaymakamı Bekir ATMACA, Fatsa Müftüsü Şenel YILMAZ, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fatih ÇETİL, Emniyet Müdürü Hüseyin Arslan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet ÇELİK ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programı icra etmek üzere Fatsa Fatih Camii İmam- Hatibi Abdulkadir TEKÇE, Mevlana Camii İmam Hatibi Halil İbrahim SİNE, Gülüşan Hatun Camii İmam- Hatibi Kenan GEÇTİN, Garaj Camii Müezzin kayyımı Burhan TÜRK ve Güvercinlik Mah. Camii İmam- Hatibi İbrahim TOPAL katıldılar. Programa Güvercinlik Mahallesinde D sınıfı olarak açılan Kur'an Kursu Öğretici ve öğrencileri şehidimizin ruhuna Kur'an hatmi ve Yasin-i Şerifler okuyarak katkıda bulundular. Şehidimize ve bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde