28 Nisan 2024

Eski Bakan Şahin ebediyete uğurlandı

  • PDF

refaiddin-20-3-2013Eski Tarım ve Köyişleri Bakanı Refaiddin Şahin, Ordu’nun Ünye ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski bakanlardan Refaiddin Şahin için TBMM’de düzenlenen törenin ardından Kocatepe Camii'nde cenaze namazı kılındı.

Şahin’in naaşı, kılınan cenaze namazının ardından 19 ve 20. dönemlerde milletvekilli görevinde bulunduğu. Ünye ilçesinde Merkez Büyük Camii’nde öğle namazına müteakip Ordu Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu’nun kıldırdığı cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Samsun’un Terme ilçesi Kuşça köyüne uğurlandı.

Şahin’in Ordu’daki cenaze namazına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ordu Valisi Or-han Düzgün, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, belediye başkanları, çok sayıda siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Şahin’in dost ve akrabaları katıldı.

Numan Kurtulmuş, “Türkiye çok değerli bir siyaset adamını kaybetti” diyerek, Şahin’i şu sözleriyle anlattı: “Geçmişte hem bürokrasi de hem siyasettin içerisinde yaptığı fevkalade önemli hizmetler var. Gerçekten iyi bir vatansever. Memleketin her tarafına karşı, büyük bir sevgi içerisinde hareket eden, millete faydalı olmak için günlerini geçiren birisiydi. Biz de siyasette, beraber olduğumuz dönemlerde bizlere çok büyük katkıları, bilgisiyle tecrübesiyle, enerjisiyle çok büyük katkıları oldu. Allah rahmet eylesin, biz kendisini hep, cenaze töreninde sorarlar ya hep ‘kendisini nasıl bilirsiniz’ diye biz kendisini iyi bir vatansever, sağlam bir mümin olarak, bilirdik. İnsanlara faydalı bir insan olarak bilirdik. İyi bir insan olarak bilirdik. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Allah öte tarafını bu dünyadan daha hayırlı etsin diye dua ederiz. Bütün aile fertlerine tüm hemşerilerimize bütün milletimize de başsağlığı dilerim.

”Şahin, iki çocuk babasıydı.refaiddin20-3-2013

Son Güncelleme: Perşembe, 21 Mart 2013 10:40

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde