27 Nisan 2024

Oğlunun Kalp Masajı İle Hayat Kurtardı

  • PDF

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Orta Büyük Camii Müezzini Ayhan Tonyalı şohben zehirlendi. Din görevlisini banyoda baygın bulan oğlu Tahsin yaptığı kalp masajı ile babasının hayatını kurtardı.
Bilinci kapalı olarak geldiği Fatsa Devlet Hastanesi’nden ilk müdahalesinin ardından Avrasya Medi Tech Hastanesi’ne sevk edilen Müezzin Ayhan Tonyalı’nın yoğun bakım ünitesinde bilincinin açıldığı ancak sağlık durumu olarak ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Ayhan Tonyalı’nın küçük oğlu Yunus Tonyalı babasının sağlık durumunun her geçen dakikada iyiye gittiğini belirterek, “Babam sabah namazından sonra eve geldikten sonra duş almak için banyoya girmiş. Ben kalktıktan sonra banyonun ışığını yanık gördüm. Babama seslenince ses gelmedi. Kapıyı açıp içeriye girdiğimde babamı yerde baygın buldum. Hemen ağabeyimi çağırdım. O sırada aklıma kalp masajı yapmak aklıma geldi. Bu sırada ağabeyim de camları açtı. Hemen 112’yi aradık. 112 çok çabuk geldi ve babamı hemen hastaneye götürdük. Gelinen noktada her geçen dakika babamın durumu daha da iyiye gidiyor. Büyüklerimizin duasını bekliyoruz” dedi

Ayhan hoca1

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde