28 Nisan 2024

Gelir Ve Kurumlar Vergisi Rekortmenleri Ödüllendirildi

  • PDF

22-28 Şubat Vergi Haftası nedeniyle Fatsa ilçesinde 2012 yılında Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi’nde ilk 3 dereceye giren kurum ve kuruluşlara başarı belgesi ve nostalji radyo verildi.

Bu kapsamda ilk ziyaret vergi dairesi çalışanlarının Topaloğlu Limited Şirketi sahibi Süha Topaloğlu ve birinci noter’e oldu.

Yapılan başarı belge töreninde Fatsa Vergi Dairesi Müdürü Cihan Sarı konuşmasında : “Gelir İdaresi Başkanlığı her yıl geleneksel olarak vergi haftası kutluyor. Bizlerde Fatsa vergi dairesi olarak Fatsa’da vergi ödevlerini zamanında yerine getiren düzenli beyannameleri veren ve ödeyen mükelleflerimizi belirledik. İlçemizde Topaloğlu Limited Şirketi adına Süha Topaloğlu birinci oldu. Ordu Defterdarlığının düzenlemiş oyduğu başarı belgesi ile gelir idaresi Başkanlığının göndermiş olduğu nostalji radyo’yu takdim etmek için buradayız. Bundan sonrada başarılı vergi mükellefleri arasında kendisini görmek istiyorum” dedi.

Topaloğlu Limited Şirketi imtiyaz sahibi Süha Topaloğlu ise: “Bizimi için gurur ve onur verici bir durum. Bizimle birlikte bu başarıya imza atan iş arkadaşlarıma, bayilerimize çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz bu durumu önümüzdeki yıllarda da devam ettirmektir. İyi bir vatandaş olarak ülkemize ve milletimize katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Bu başarı bize yine yük yükledi. Kurumların vergi ödemeleri gerekiyor. Kurumlara ülkemizin ihtiyacı var. Türkiye’nin özel sektörlere ihtiyacı var. Her vatandaşın elinden geleni yapması gerekir” dedi.Resim 266

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde