04 Mayıs 2024

KÖYÜM BENİM

  • PDF

Yassıtaş köyünün değerli büyükleri sizlerle paylaşmak istediğimiz konular var ki önem değeri anlatmaya, yazmaya sığmaz.

                Kişilerin kendine has o kadar büyük düşünceleri ve hayalleri vardır ki gelecek nesillere ışık tutar ve aydınlatır. Gidilecek yolla istenilen gelişmeler güzellikler kendiliğinden olacaktır.

                Değerli büyükler bireyler hepimiz faniyiz. Gelecek nesillerimize hayırlı olumlu güzellikleri miras olarak fevdi etmemiz gerekmez mi ?

                Köyüm benim’in bizlere ve bütün insalığa sunacağı büyük kültür hazineleri var ki keşfedilmesini bekliyor. O güzellikleri birer birer sunulmasında azami gayret gerekmektedir.

                Sayın bireyler Dünyada bakış açıları mutlaka revize edilerek devrin, zamanın istekleri kendiliğinden ben buradayım diye seslerini duyan kulak olmamız gerekmez mi ? İyi düşünmek yetmiyor, hayata taşımak asli görevlerimizdir. Görevden kaçmanın ihmal etmenin o yöreye getireceği zararların hesabını kimler verecek. Soruyorum 21.yüzyıl diye herkes mırıldanıyor anlamını çözmek gerekmez mi?

                Değerli vatandaşlarım herkes kendine sorular yöneltmeli diyorum, önce şahsımdan başlamam gerekir. İsteklerimi, zevklerimi sıralasam yazmaya zaman yetişmez. Şöyle geriye bakayım geçmişim de hep inişli çıkışlı yollar kat etmişiz günün şartlarını bu zamana taşımışız. #ŞÜKÜR#

                Arkadaşlar büyükler bütün hitabeler el an bizleredir. Geleceğe taşınacak kültür miraslarımızı kabullenmek asli görevimizdir. 20 sene önceye gidip yaşam kalitemizi terazide tartmak bizlerin ufkunu açmaya yetmez mi ?

                Yüce ALLAH ’a şükür edelim ki her şeyin en güzeline layığız. Güzellikleri yaşamak içinde icraat ‘ın içinde olmamız gerekir. Gökten ne altın ne gümüş yağmaz.

                Değerli bireyler gözümüzü açıp küreye baktığımız zaman gülümseme hissederiz. Anlaşılır ki ortada bir sır saklıdır, mesajını alırız o değerlerin gönüllerine inebilirsek verilen bu mesajların cevabını bularak olumlu neticeler elde edebiliriz.

                Değerli büyükler, vatandaşlarım derdini anlatmayan derdine derman bulamaz. Yazılarımı açmak istiyorum ; geçmişimizi küçümseme, yargılama diye bir şey düşünmüyorum. Hatalar olabilir, artık önümüze bakarak ne yaparız diye ilerlemek, yürümek, bütün kültürlerimizi yeniden ayağa kaldırıp koşar adımlarla istenilen yere getirmek bizim görevimizdir. Ordumuzun ve bütün ilçelerin mahsur kalan kültürleri yeniden kazanıp hayata kavuşturmaktır. Bu değerler bizim büyük millet olduğumuzun kanıtıdır.

                Köyüm benim ‘in isteklerini anlatmak duyurmak ne yapılması gerekiyorsa madde madde çözüme kavuşturulması gerekir. Tekrar bütün ilgililere sesleniyorum ; bize kulak veriniz sahip çıkılmasını bekliyoruz.

                Öncelikle köyümüzün Yassıtaşlı olarak hayatının bölümlerini inişli çıkışlı geçiren Hekimoğlu İbrahim ‘in ebedi istirahatgah ‘ı hatip mahallesi mezarlığında meftundur. En kısa zamanda proje üzerinde kültür abidesi yapılacaktır.

                Köyümüzün zengin orman eko turizmi kendini saklamış, hayranlarını sevenlerini ne zaman sahip çıkılır diye beklemektedir. Dahası var, mavi al renkleriyle dünyayı büyüleyen etrafına güzellik vermek isteğiyle vatanın idare yetkililerine seslenerek düştüğüm çıkmazdan kurtarmaları yeniden sizler gibi yaşamak istiyorum mesajları aktarıyor bizde onlara tercümanlık yapıyoruz. O kültür değerlerinin bize ihtiyacı yoktur ama bizim onlara ihtiyacımız vardır çünkü onlar hepimizin ortak kültür değerleridir.

                Köyüm benim ‘ in sahip olduğu değerler o kadar çok ki zamanla bir bir meydana çıkacaktır. Mesala ekonominin canı olan su köyün her köşesine varana kadar gittiği yeri bereketle canlandıracaktır. Yıllardır fındığa arkadaş ürünler bulamadık. Neden? ‘’ SU , SU , SU ‘’ olmayınca sağlıklı yaşam sürdürmek mümkün olmayacaktır. Hayat demek varlık demek, eko turizmin tüm kaynakları ’’ SU , SU , SU ‘’ dur. Sayılan büyük kaynaklar köyüm benim ‘de vardır. O zaman bütün insanlığın bizden istediği paylaşılacak güzelliklerdir. Paylaşmak kanımızda mevcut iken bunu yapabilirsek varlığımızı, değerlerimizi ifade edebiliriz.

                İnsanlarımıza yapılan hizmetler karşılıksız kalmaz bunu bütün insanlar bilir. Yüce ALLAH ta bilir yeter ki hizmet yolunda yürüyelim! Dürüstçe, hakkaniyetle devam edelim.

                Değerli büyükler hiç unutmayalım ki yapılacak olan köyümüzün program için düzenli düzgün yatırımlar hep kazandıracak geleceğe ışık tutarak nesillerimiz bu güzel yolda yürüyerek bizler gibi itici güç olma vasfını taşıyacaktır. Bütün insanlığın takdirini kazanarak bölgedeki itibarımızı daha da yükselterek hak ettiğini yere vardıracaktır.

                Köyüm benim ‘in bölgedeki eko turizmin merkezi olarak yayla turizmine bölgedeki tarihi kültürlere ulaşmak rehberliğini kazanacağından ümidimiz tamdır. İlimizin ve camianın hizmetini itina ile sürdürmeye talibiz. Güçlü olmak imkanların değerli olduğunu anlamamız yeter. Hepinizin desteğini duasını bekliyoruz. ALLAH ‘a emanet olun saygı ile.

AHMET KAYNAR

YASSITAŞ KÖYÜ BİREYİ

İLETİŞİM : 0537 761 6121

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde