04 Mayıs 2024

Sakarya Mahallesi Muhtar Adayı Abdul Kerim Taze:” Yaşadığım Mahalleyi Eşit Bir Anlayışla Yöneteceğim”

  • PDF

taze20-11-2013Sakarya Mahallesinin sadece bir mahalle olarak kalmaması ve yeni bir vizyona sahip olabilmesi için çaba göstereceğini belirten Abdul Kerim TAZE : ”Fatsa’nın en önemli mahallelerinden olan Sakarya Mahallesinin değişime hazır olduğunu söyledi.

Açıklamalarına devam eden TAZE: “23 yıllık marketçilik hayatımda çok sayıda tecrübe edindiğim konulara vakıf oldum. Sakarya Mahallesinde gördüğüm eksikliklerin yapılabilmesi için Sakarya Mahallesi halkının teveccühü ile aday oldum. Muhtarlığı kazandığımda vatandaşlarımızdan hiçbir konuda resmi mühür altında hiçbir şekilde ücret almayacağım. Mahallemde yardıma muhtaç olan kişileri tespit edip her türlü yardım almaya yardımcı olacağım. Buna bağlı olarak halkımın sorunlarını gerek bürokratlara, gerekse siyasetçilere iletmek için bu göreve talip oldum. Muhtarlığın bir ticaret işi olmadığını gönül işi olduğunu göstermek için yaşadığım mahalleyi eşit bir anlayışla yöneteceğim. Telefonum 24 saat vatandaşlara açık olacaktır” dedi.

Muhtarlık, seçilmiş kişi olarak halkın içine girip halkın derdini dinlemek, üzüntüsünü paylaşmak sevincine ortak olmak, sıkıntılarını dinlemek, onlarla beraber olmaktır diyen Abdul Kerim TAZE:” 30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimde kendime güveniyorum. Bu yüzden Sakarya Mahallesine Muhtar adaylığımı açıklıyorum” şeklinde konuştu.

Muhtar olduğu taktirde yapacağı hizmetleri açıklayan Abdul Kerim TAZE:

-Mahallemde ikamet eden yardıma muhtaç olan vatandaşlara yardım edeceğim.

-Üniversitede okuyan gençleri tespit edip onlara burs ücreti aldırmaya yardımcı olacağım.

-Bekar öğrenci gençlerimize ev kiralamada bir muhtar olarak onlara yardımcı olacağım.

-Yardıma muhtaç, kimsesiz yaşlı vatandaşlarımız tespit edip onları yaşlılık yurtlarına bırakmaya yardımcı olacağım.

-Vatandaşlarımızdan resmi mühür adı altında ücret almayacağım

Abdul Kerim TAZE kimdir?

Fatsa’nın Büyük Koç köyü nüfusuna kayıtlı bulunmaktayım. 1966 doğumluyum. 3 çocuk babasıyım. Lise mezunuyum. Halen Sakarya mahallesinde ticaret yapmaktayım. Fatsa Ticaret Meslek Lisesinde okul aile birliği başkanıyım. Sakarya Mahallesi muhtarının 1. Azasıyım.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde