04 Mayıs 2024

Türkiye’nin En Başarılı Ve En Genç AVM Müdürü Fatsa CITY AVM’de

  • PDF

omr20-11-2013Geçtiğimiz günlerde Alışveriş Merkezleri, Moda ve Perakende sektörlerinde Türkiye’nin en başarılı Genç AVM Müdürü seçilen Ömer Gamzeli Fatsamızı ve FATSA CITY AVM’i Türkiye’de temsil etmeye devam ediyor. Fatsa City AVM’nin Ordu’da bir marka haline gelmesinde ve hızlı yükselişinde en büyük role sahip olan Gamzeli ulusal basında ve sektörde adından sıkça söz ettiriyor. Ömer Gamzeli bu başarısının yeniliklere açık, azimli ve sabırlı olamaktan geçiyor şeklinde açıkladı.

Ömer Gamzeli’e Fatsa Cıty AVM’yi sorduğumuzda:

“FATSA CITY AVM’de yenilikler devam ediyor.

Devam eden araba kampanyamıza ziyaretçilerimizin ilgisi her geçen gün dahada artıyor. Ziyaretçilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve aynı zamanda da hediye kazanma şansı gibi ayrıcalıklar tanıyabilmek bizim için gerçekten gurur verici oluyor. Kulaktan kulağa yayılan bu kampanyada ziyaretçilerimizin AVM içinde İSTEDİĞİ HER MAĞAZADAN TOPLAMDA 75 TL ve KATLARINDA ALIŞVERİŞ YAPMASI kazanma şansı elde etmesi için yeterlidir. Kampanyamızın tamamen milli piyango kontrolü altında olup noter huzurunda halka açık şekilde çekilişinin gerçekleşeceğini bir kez daha belirtmek istiyorum. Her yeni yılımızda benzer ama farklı kampanyalar uygulayacağımızın müjdesini ziyaretçilerimize şimdiden vermek isterim” diye konuştu.

Ziyaretçilerimize bir müjde daha vermek gerekirse; o da 5 salonlu digital ses sistemli ve güncel filmlerin Türkiye ile aynı anda vizyona gireceği PREMIER SİNEMALARININ artık FATSA CITY AVM’DE hizmete girmiş olmasıdır. Ayrıca sinema ücretinin standart fiyatların altında olacağını belirterek Fatsa’ya yenilikler getirmeye devam edeceğiz”dedi.

FATSA CITY AVM’den BAYANLARA MÜJDE...

Yakın zamanda açılacak olan VIASNA MODA bayan ziyaretçilerimizin şüphesiz odak noktası olacaktır. Birden fazla bayan markasının aynı vitrinde buluşacağı VIASNA MODA ile bayanlar aradıkları bir çok ürün ile tanışacaklar. Ayrıca özel tasarımlar ile modayı ayağınıza getiriyoruz. Çok yakında VIASNA MODA Fatsa Cıty AVM’de, diyerek sözlerine son verdi.omer20-11-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde