04 Mayıs 2024

Ömer Karataş Mali Müşavirlik Bürosu Açıldı

  • PDF

muh13-11-2013Fatsa’da hizmet veren mali müşavirlik bürosuna bir yenisi daha katıldı. Mali Müşavir Ömer KARATAŞ’ın büro açılışı yoğun katılımla gerçekleşti.

Açılış dualar eşliğinde yapılırken, Mali Müşavir Ömer Karataş’ın arkadaş çevresi ve akrabaları açılışa yoğun ilgi gösterdi.

Açılış töreninde konuşmasını yapan Aydın GÜNEŞ : “ Bugün ulvi ve kutsi bir görevi ifa etmek amacıyla buraya toplanmış bulunuyoruz. Bundan sonraki süreçte kendilerine hayırlı rızıklar diliyoruz. Rızıkların en hayırlısı alın teriyle kazanılan paradır. Biz kendisine hayırlı bir şekilde çalışmayı cenab-ı haktan niyaz ediyoruz” diye konuştu.

Mali Müşavir Ömer Karataş: “ İlk olarak bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan ve telefonla arayıp kutlayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Artık ilçemiz adına en iyi hizmeti vermek için çalışacağız. 12 yıldır bu mesleğin içerisindeyim. Daha önce Bodrum’da görevimi yapmaktaydım. Bu sektörde önemli olan dürüstlük ilkesidir ve bu işi severek yapmaktır. Bizde bu ilke çerçevesinden çıkmadan mesleğimizin gerekliliklerini yerine getirmekteyiz. Mali Müşavirin devletle mükellef arasında ki iletişimi başarılı bir şekilde kurması gerekir. Bizde bu ilişkiyi başarılı bir şekilde sentezlemek için Fatsa’da mesleğimizi ifa etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. muha13-11-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde