27 Nisan 2024

Hem Öğrenciler Hem De Mahalleli Çocuklar İçin Semt Parkı

  • PDF

park6-11-2013Fatsa Belediyesi Kız Teknik Meslek Lisesi’nin okul öncesi öğrenciler için talep ettiği oyun alanını bir hafta gibi kısa bir sürede yaptı. Çocuk oyun alanından okul öncesi eğitim alan çocukların yanı sıra mahallede bulunan çocukların da faydalanabileceği belirtildi.
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Kaymakam Bekir Atmaca ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı ile yeni yapılan çocuk oyun alanını görmeye gitti.
Burada ilk açıklamayı yapan Fatsa Kız Teknik Meslek Lisesi Müdürü Abdullah Özkan büyük bir ihtiyaçlarının karşılandığını belirterek, “Yaklaşık bir yıldır ben buradayım.Bu büyük bir ihtiyaçtı bizim için .Okul öncesi öğrencilerimiz için boş zamanlarında oynamaları eğlenmeleri ve dinlenmeleri için bu boş alana belediye başkanımıza arkadaşlarımızla söylediğimizde bizleri kırmadı.Verdiği sözün bir hafta sonrasında da bu park buraya yapıldı kendisine çok teşekkür ediyoruz.Hem okulumuza hem de mahalledeki çocukların istifade edebileceği bir oyun alanı. Tekrar sayın Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Sayın Belediye Başkanımıza okulumuzu ziyaret ettikleri için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
“Bütün Okullarımıza Destek Veriyoruz”
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise Kız Teknik Meslek Lisesi’nde ana sınıfının kullandığı bir parkın daha hayata geçtiğini ifade ederek, “Elbette ki mahalledeki çocuklarımızın da kullanması bizi de memnun eder. Sonuçta mahallenin de ihtiyacı ama biz bütün okullarımıza imkanlarımızın ölçeğinde bu yardımları yapmaya çalışıyoruz. Bahçe düzenlemelerinde okulların kendi ihtiyaçlarında tabi ki ana sınıfındaki çocuklarda çok önemli. Normal bir klasik bahçe düzenlemesinden ziyade çocuk parkı da okul bahçesinde onlar için büyük bir ihtiyaç. Yoksa okul bahçelerine çocuk parkı koymuyoruz ama ana sınıfı olması sebebiyle buraya yapıldı. Özellikle küçük çocuklarımız bundan istifade ediyor.Tabi memnun olmaları bizleri de memnun ediyor. Ben hayırlı olmasını diliyorum çocuklarımızın iyi bir çekide kullanmasını temenni ediyorum. Okul yönetimine de bu teşekkürlerinden dolayı çok teşekkür ederim, sağ olsunlar” diye konuştu.prk6-11-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde