26 Nisan 2024

Turistlerimiz bu geziden çok memnun kaldılar

  • PDF

kalama30-10-2013Fatsa Anadolu Öğretmen Lisesi İngilizce Öğretmeni Aysel Teke'nin hazırladığı proje kapsamında Fatsa'ya gelen 5 yabancı ülkeden 33 öğretmen ve öğrenci Fatsa'da gerçekleştirilen gezi programında çeşitli etkinliklere katıldı.
20 öğrenci ve 13 öğretmenden oluşan grup öncelikle okulda kendi ülkelerinden getirdikleri çeşitli ürünleri sergiledi.
Ardından Karadeniz turuna çıkan grup, son olarak Fatsa Bolaman'da pide yedi. Pidenin lezzetine hayran kalan öğrenci ve öğretmenler, Fatsa'ya ilk kez geldiklerini belirterek çok beğendiklerini söylediler ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Güzel bir organizasyon olduğunu belirten tur işletme sahibi İsmail Güvenkaya: "Yabancı öğrenci ve öğretmenlerimize Fatsa'yı gezdirdik. Geniş bir Karadeniz turu yaptırdık. Sümela Manastırı'nı da beğendiler. Fatsa'nın güzel bir tanıtımı oldu ama keşke Sümela Manastırı yerine Cıngırt Kayası'nı gezdirebilseydik. Fatsa'mızda tarihi ve kültürel alanlarımızın arttırılması gerekiyor. İnsanların burada duraklaması için nedenler olması gerekiyor. Turizme ve kültürel alanlara daha çok sahip çıkılması ve var olan gizli kalmış güzelliklerimizin oraya çıkması gerekiyor. Turistlerimiz bu geziden çok memnun kaldılar. Keşke sadece Fatsa'da zaman geçirmelerini sağlayabilseydik" dedi.kalm30-10-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde