26 Nisan 2024

Müftü Şenel Yılmaz’a Veda Yemeği

  • PDF

yemek18-9-2013İzmir'in Buca İlçesine tayini çıkan Fatsa İlçe eski Müftüsü Şenel Yılmaz'a, Fatsa İlçe Müftülüğünce veda yemeği düzenledi. Fatsa Kültür Sarayından organize edilen veda yemeğine Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, , Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Cibelik, Fatsa İlçe Jandarma Komutanı Jdm. Bnb. Halit Gülten, Fatsa İlçe Müftüsü Hüseyin Can, Buca İlçe Müftüsü Şenel Yılmaz, Fatsa İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Süleyman Dursun, Fatsa Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özgen, Fatsa Vergi Dairesi Müdürü Cihan Sarı, Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Erişmiş, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, Fatsa Mal Müdürü Ömer Sezgün, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Koçan, Fatsa Cemevi Derneği Başkanı İhsan Kartal, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Abdullah Eraslan, Fatsa Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, MHP Fatsa Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Sade, daire amirleri, İmamlar ve Din görevlileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 
İzmir'in Buca İlçesine tayini çıkan Müftü Şenel Yılmaz için düzenlenen veda yemeğinde bir konuşma yapan Fatsa İlçe Müftüsü Hüseyin Can, "Bu manalı ve önemli günde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. Fatsa'ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı hocamıza teşekkür ediyorum. Konuşmaları uzatmak bizim adetimiz olmadığı için kısa kesiyorum" diye konuştu.
Ordu Müftü Yardımcısı Mesut Öztürk," Fatsa'ya kalıcı hizmetler yapan, özellikle de Fatsa'ya yakışır şekilde müftülük hizmet binasının yapımında öncülük eden Şenel Yılmaz'a teşekkür ediyorum. Aynı hizmetleri gideceği Buca ilçesinde de yapacağına inancımız tamdır. Bugün Hocamızın, Fatsa halkının ve din görevlilerinin gönlünü kazandığının en açık şekilde görüyorum" şeklinde konuştu.
"Hep veda yemeği veya programı olarak ifade ediliyor bu tür organizasyonlar ama biz hocamıza veda etmiyoruz" diye konuşan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "Buradaki bulunma amacımız bir veda değil, hocamıza yeni görev yerinde başarılarının devamını dileme yemeği olarak bakıyorum. Fatsa Müftülüğü görevinden ayrılan Şenel Yılmaz'ın veda programında bulunmaktan dolayı çok memnunum. Fatsa'ya yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görev yerinde başarılar diliyor ve Rabbim hayırlı eylesin. Fatsa müftülüğü görevi boyunca hocamızla birlikte ve bir beraberlik içerinde çalışmalar yaptık" dedi.
Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca da, "Şenel hocamız, Diyanet personeli arkadaşlarla iyi bir diyalog kurarak güzel hizmetler yaptı. Bundan sonra gideceği yerde de aynı şekilde güzel hizmetlerde bulunacağından eminim. Bu bağlamda Fatsa'ya atanan Hüseyin Can'a hocamıza da hoş geldiniz diyorum. Şenel Hocamız, İlçemize yakışır bir hizmet binasını kazandırdı. Bu güzel müftülük binasının yapımında en büyük emek sahibi Fatsa halkı ve Allah dostlarının olmasının yanında asıl önderliği yapan müftümüz Şenel Bey'in büyük emekleri oldu. Fatsa'da, camileri yapılmasına çok katkıları oldu. Ben, bu vesile ile değerli hocamıza yeni görev yerinde sağlık, sıhhat ve başarılar diliyorum. Fatsa'ya gelen müftümüze de hayırlı olsun diliyorum. Ayrıca buraya kadar gelen misafirlerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Fatsa Din Görevlileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adıyla hazırlanan plaket Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca tarafından Şenel Yılmaz'a verildi. Müftülük personeli tarafından hazırlanan plaket ise Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan tarafından Şenel Yılmaz'a takdim edildi.

Veda konuşmasında Şenel YILMAZ ise: " Fatsa'da altı yıl kaldım. Fatsa'ya ilk geldiğimde 194 personelle çalışıyordum,şimdi 320 küsür oldu. Camilerimizle ilgili çalışmalar yaptık. Fatsa'da herkesin desteğini gördüm. Birlik beraberlik içerisinde Kur'an Kursu, cami ve diğer müştemilatıyla birlikte bunları yaparken arkadaşlarımızın desteğini gördüm, teşekkür ediyorum. Fatsalıyım, görevim icabı bir müddet ayrılacağım. Geleceğim yer yine Fatsa olacak onun için Fatsalıyım diyorum. Fatsa'da çalıştık ve hizmet ettik. Şehir merkezlerinde, beldelerde ve köylerde cami temelleri attık. Fatsa'da görev yaptığım sürece çalışmalarıma katkıda bulunduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Törene katılanlarla teker teker vedalaşan Şenel YILMAZ ilçeden ayrıldı.ymek18-9-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde