27 Nisan 2024

Duygu ile Ahmet’in Mutlu Günü

  • PDF

ahmet11-9-2013Fatsa Güneş Gazetesi personellerinden Ahmet Altay ile Ali Rıza Demircan İlköğretim Okulu bilgisayar öğretmeni Duygu Altay (Ekiz) yaşamını birleştirdi.
Giresun kına gecesi yapılan Ahmet ve Duygu çiftinin ikinci düğünü Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleşti.

Ali Rıza Demircan İlköğretim Okulu Müdürü Nihat-Meliha Altay çiftinin oğlu Ahmet ile banka emeklisi İbrahim-Hanife Ekiz çiftinin kızı Duygu, düğün salonuna damadın arkadaşı Fatsa Ticaret Borsası Genel Sekreteri Hakan Ateşli’nin vefatı nedeniyle kollarına siyah band takarak geldiler. Çiftler çok sevdikleri Hakan Ateşli’nin vefatından büyük üzüntü duyduklarını ifade ederek, “Yaşasaydı o da bugün bizim mutlu günümüzde yanımızda olacaktı. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz” dediler.
Nikahı Başkan Anlayan Kıydı 
Oldukça yoğun bir katılımın olduğu gözlenen düğün töreninde çiftlerin nikah memurluğunu Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yaparken nikah şahitliklerini ise Demokrat Parti İlçe Başkanı Burak Eroğlu ile Gönül Kılıç gerçekleştirdi. 
Düğün törenine gazeteci Ahmet Altay’ın Fatsa Belediyespor yönetim kurulu üyesi olması nedeniyle teknik heyet ve futbolcular da düğüne katılarak mutluklarını paylaştılar.

Gazeteci Altay zaman zaman kendi düğününde düğün kamerasını omzuna alarak çekim yapınca, salondakiler her yerde görev aşkı dedirtti.

 Fatsa Belediyespor Tam Kadro
Düğün törenine gazeteci Ahmet Altay’ın Fatsa Belediyespor yönetim kurulu üyesi olması nedeniyle teknik heyet ve futbolcular da düğüne katılarak mutluklarını paylaştılar. Ayrıca yöneticilerinden Av.Ahmet Canbaz, Yılmaz Şerbetçi, Ali Çakmak, Adnan Şahinoğlu’da düğüne katılan isimler arasında yer aldılar.ahmt11-9-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde