26 Nisan 2024

Alman Kızlar Fatsa‘nın Doğasına Hayran Kaldı

  • PDF

alman21-8-2013Uzun süre Almanya’da kaldıktan sonra Türkiye’ye kesin dönüş yapan Fatma-Mahmut Önal çiftinin kızları Melike Önal’ın davetlisi olarak Almanya’dan kalkıp İlçemize gelen Elena Teepe ve Luisa Leiwe adlı 2 Alman kız “buraların doğası çok harika, insanları sıcak ve cana yakın” dediler.

Fındık mevsimi olması nedeniyle fındık hakkında da yeterince bilgi sahibi olan kızlar, fındığın toplanması ve patoza verilip harmanlanmasını büyük bir keyifle izlediler.
Daha önce annesiyle 12 yaşında tatil için Side’ye gelme fırsatı bulduğunu söyleyen Elena Teepe “ o zaman böyle gezme fırsatı bulamamıştık. Şu anda arkadaşımız Melike ve ailesi sayesinde Fatsa’yı – Ordu’yu ve çevrelerini doyasıya gezme fırsatı bulduklarını, doğasının güzel, insanların sıcak ve cana yakın oldukları gördük. Bu bizim için güzel bir tatil oldu. Bundan sonra böyle bir tatil imkanımız olduğunda yine tercihimiz buralar olur”. Elena Teepe ve Luisa Leiwe “inanıyoruz ki 1 haftalık tatilimiz sonrası üzülerek buradan ayrılacağız” dediler.almn21-8-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde