26 Nisan 2024

Gazeteci Ferudun Cumhur Altuntaş’ın Acı Günü

  • PDF

altun6-8-2013Fatsa Gazetesi ve Güneş Gazetesi imtiyaz sahibi Ferudun Cumhur Altuntaş, Zübeyde Altuntaş ve Avukat Jülide Ertürk’ün annesi merhum gazeteci Hikmet Altuntaş’ın eşi Beytiye Altuntaş(80) aniden geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybederek sevenlerini yasa boğdu.

Ankara’ya gezi amaçlı giden Beytiye Altuntaş aniden rahatsızlanarak kalp krizi geçirerek vefat eden Beytiye Altuntaş’ın memleketi Fatsa’ya gelen cenazesi sevenlerini üzerken ilk olarak yıllardır oturduğu Dumlupınar mahallasindeki vatandaşlarından helallik alınıp sonrasında Orta Büyük camide Cuma namazına müteakiben cenaze namazı kılındıktan sonra Fatsa Asri Mezarlığına defin edildi.

Gazeteci Ferudun Cumhur Altuntaş’ı acılı gününde Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, AK Parti 23.dönem Milletvekili Eyüp Fatsa, Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, MHP Eski İzmir İl Başkanı Müsavvat Dervişoğlu, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, Samsun Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun ve çok sayıda seveni acısına ortak olurken gazeteci Ferudun Cumhur Altuntaş: “Acımız büyük. Annemi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Beni ve ailemi bu acılı günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.altnta6-8-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde