27 Nisan 2024

Geleceğin Futbolcuları

  • PDF

srt24-7-2013Fatsa Sporun U-13 alt yapı futbolcularından Siret ÇEBİ (Sağ açık) ve Furkan BİLÜ(Kaleci), Ağustos ayında olacak olan; Ülkerin Erzurumda düzenlediği 10 günlük futbol kampına gitmeye hak kazandılar.

Fatsa Spor’da Ömer Hoca eşliğinde oynadıkları futbol ve antremanlarda göz dolduran Furkan ve Siret kısa sürede hocalarının taktirini kazandı.

Siret ve Furkan yaptıkları açıklamada : ‘’ İlk olarak takım hocamız olan Ömer hocamıza ve bizim bu kampı hak etmemizde emeği geçen Ahmet hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Ahmet hocamızla birlikte yaptığımız sıkı antremanlardan sonra Ülkerin Samsunda düzenlediği futbol şenliğine katıldık. Şenlikte birçok kere maç yaptık. Bu maçlarda yeteneğimizi gösterme şansı bulduk. Futbol Şenliğinde ki yetkililer oynadığımız futbolu beğendiler ve bizi futbol kampına davet ettiler. İnşallah bu süreçten sonrada başarılı olmak için çok çalışıp ilerleyen dönemlerde ilçemizi, ilimizi, ülkemizi temsil edecek futbolcular olmak için elimizden geleni yapacağız ‘’ söyleminde bulundular.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde