27 Nisan 2024

Kazada Ölen İmam, Görev Yaptığı Caminin Bahçesine Defnedildi

  • PDF

kza24-7-2013Korgan'da dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Bacanak Cami İmam Hatibi Ali Rıza Şen, görev yaptığı cami bahçesine defnedildi.

Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Ali Rıza Şen'in cenazesi öğle namazından önce, Bacanak Köyü Camii bahçesine getirildi. Burada Ali Rıza Şen'in özgeçmişi ve yaptığı hayırlı hizmetler anlatıldıktan sonra, mesai arkadaşları ve sevenleri tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. Şen, öğle namazını müteakip Fatsa Müftüsü Şenel Yılmaz'ın kıldırdığı cenaze namazından sonra Cami bahçesine defnedildi.

Bu arada, binlerce kişinin katıldığı cenazede, Korgan-Fatsa Karayolu yoğunluktan dolayı saatlerce trafiğe kapandı. Cenaze evinde fenalık geçiren bir kişiyi hastaneye götürmek isteyen bir ambulans, saatlerce hastaya ulaşamadı. Bunun üzerine hastaya yaya olarak ulaşan sağlık ekipleri, hastayı yine yaya olarak ambulansa taşıdılar.

Cenazeye; eski İçişleri Bakanı ve Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, AK Parti Ordu Milletvekilleri; Fatih Han Ünal ve İhsan Şener, eski AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, siyasi parti temsilcileri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.kaza24-7-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde