03 Mayıs 2024

Hakemin 1 Yanlışı 2 Puanımızı Götürdü

  • PDF

fatsa ma 640x299

Bölgesel Amatör Ligin 6.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Atakumspor Belediyespor ile karşılaşan Fatsa Belediyespor bariz 1 golünün ofsayt gerekçesi ile sayılmadığı maçta sahadan 1 puanla ayrıldı.

Atakum Belediyespor’un tüm hatlarıyla kapandığı maçta Fatsa Belediyespor galibiyet için herşeyi yaptı ama 2 oyuncusunu da kaybetti. Fatsa Belediyespor da önce Oktay Kanbolat sakatlanarak sahayı erken terk ederken sonra da Özgür ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü 12 dakikayı 10 kişi oynadı. Karşılaşma sonunda hakem triosuna Fatsa Belediyesporlu taraftarlar büyük tepki gösterdiler. Fatsa Belediyespor Başkanı ve bazı yöneticiler İstanbul Fatsalılar Derneği tarafından başlatılan turnuvanın açılışına katılmak İstanbul’a gittikleri için bu maçı izleyemediler.

Maçtan Önemli Dakikalar

20.dakikada kalecinin ileriye çıktığını gören Tuncay taç çizgisine yakın bir yerden vuruşunda kaleye doğru giden topu Atakum Belediyesporlu Yasin son anda kornere gönderdi.

63.dakikada oyuna ikinci yarı dahil olan Fatsa Belediyespor’un yeni transferi Abdi’nin sağdan gelen ortaya kafa vuruşunda Atakum Belediyespor kalecisi Ömer iki hamlede kontrol etti.

75.dakikada yine Abdi sağdan gelen ortaya çok güzel bir kafa vurdu. Golle sonuçlanan bu vuruşta tüm stad gol diye sevinirken yan hakem ofsayt bayrağını kaldırmasıyla orta hakem golü geçersiz saydı.

82.dakikada rakibine faul yapan Fatsa Belediyespor’lu Özgür ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Fatsa Belediyespor’un ileriye çıkmasını ve 10 kişi kalmasını fırsat bilen Atakum Belediyespor kontrataklarla gol aramaya başladı.

86.dakikada Fatsa Belediyespor defansının ofsayt diye durakladığı bir anda kaleci Mehmet ile karşı karşıya kalan Atakum Belediyesporlu Ferhat vuruşu sonuçsuz kaldı.

90.dakikada yine Fatsa Belediyespor defansını az adamla yakalayan Fikret Can’ın vuruşunu kaleci Mehmet Bayram son anda önledi.

STAD: Fatsa Şehir

HAKEMLER: Aydın Murat Demir x Murat Şener x Murat Usta

FATSA BELEDİYESPOR: Mehmet Bayram xx Cem xx Köksal xx Özgür xx Mehmet Arslan xx Tuncay xx Güneş xx Ferhat xx Necati xx (Dk.60 Abdi xx) Ahmet xx Oktay xx (Dk.32 Volkan xx)

ATAKUM BELEDİYESPOR: Ömer xx Yaşar xx Orhan xx Keşif xx Yasin xx Samet xx Emre xx Erdi xx Ferhat xx Recep xx Hakan xx

SARI KARTLAR: Köksal, Tuncay, Özgür, Mehmet Bayram, Ahmet (Fatsa Belediyespor) Hakan, Yasin, Yaşar, Ferhat (Atakum Belediyespor)

KIRMIZI KART: Özgür (Fatsa Belediyespor)

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde