03 Mayıs 2024

Çakmak: “1 Simit Parası Bile Destektir”

  • PDF

DSC 0266 620x480

Fatsa’mızın takımı Fatsa Belediyespor yolunda emin adımlarla ilerliyor. Öyle ki rakiplerini bir bir ezip geçiyor. Taraftar çok ateşli. Büyük kulüplerde olmayacak cinsten hayran bırkaıcı bir taraftar takımımızı her yerde sonuna kadar destekliyor. Takım böyle iyi gidiyor ancak bu işler bedava olmuyor.

Fatsa Belediyespor Asbaşkanı Ali Çakmak ve Genel Kaptan Murat Yıldız yeni trafnsferleri haber verirken bir yandan da Fatsalılara desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.

Kaptan Yıldız: “Taraftarlarımızdan çok olumlu tepkiler alıyoruz. Önümüzde 4 Kasım’da oynayacağımız Atakumspor maçı var. İnşallah bu maçtan galip ayrılarak puanımızı 14’e yükselteceğiz. Yeni transferlerimizle daha da güçleniyoruz. Ankara Ostimspor’dan orta saha oyuncusu Ferhat Aydoğan ve Erdek’ten forvet oyuncu Hakkı Karataş’la anlaştık” dedi.

Fatsalılardan ve özellikle belediyeden büyük destek gördüklerini belirten Asbaşkan Ali Çakmak: “Başta belediyemiz olmak üzere sivil toplum kuruluşlarımız ve Fatsa esnafı ve halkı gerçekten çok destekliyor. Bizim için yardımın miktarı önemli değil. 1 TL bile olsa bizim için büyük kazançtır. Destekler bizi motive ediyor. Tabiî ki kulübün paraya ihtiyacı oluyor. Birçok giderimiz var ama Fatsalılar bizi hiç yalnız bırakmıyor. Biz de bu destek karşısında mahçup olmamak adına elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle belediyemiz çok ciddi destek sağlıyor. Destek anlamında meblağın hiç önemi yok. 500 kişi 2 TL yardım yapsa 1000 TL yapar. Önemli olan katkı sağlandığını görmektir. Maddi yardım yapamayan vatandaşlarımızdan da maçlarımıza gelmesini rica ediyoruz. Sayın İçişleri Bakanımız İdris Naim Şahin de çok destek veriyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde