03 Mayıs 2024

Fatsa Belediyespor Emin Adımlarla İlerliyor

  • PDF

bir engel daha

Fatsa Belediyespor, Dikbıyıkspor maçının ardından ev sahibi cephesinde galibiyetin sevinci, konuk takım cephesinde ise mağlubiyetin hüznü yaşandı.

Teknik Direktör Sinan Bayraktar, karşılarında 1 puanlı bir rakibin bulunduğunu belirterek, “Dikbıyıkspor’un 1 puanda olması çok da önemli değildi. Fatsa Belediyespor’a karşı, takımlar çok dirençli oynuyorlar. Zor maçlardan birini daha geçtiğimiz için mutluyuz. İlk yarının son 10 dakikasında iyi oynadığımızı düşünüyorum. O arada direkten dönen kaçırdığımız goller vardı. İkinci yarının hemen başında bulduğumuz gol bizi biraz rahatlattı. İkinci golü bulduktan sonra bu iş tamam derken futbolda hiçbir zaman düdük çalmadan maç bitmiyor. Hakemin de işgüzarlığı ile son 5-6 dakikayı sıkıntı içerisinde geçirdik. Önemli olan maçı kazanmaktı onu da başardık. Diğer maçların sonuçlarına göre de lider olduk. Önümüzdeki hafta 2 tane hedefe oynayan takım karşı karşıya gelecek. İnşallah Amasya maçından da galip gelip yolumuza devam etmek istiyoruz. Şu anda çok erken ama kimin hedefe oynadığını kağıt üzerinde 7-8 hafta sonra söyleyebiliriz. Biz istikrarımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Dikbıyıkspor Teknik Direktörü Turan Keskinoğlu ise Fatsa Belediyespor karşısına yeni bir oluşumla çıktıklarını ifade ederek, “Geçen hafta 3. maçımızı oynamıştık. Hocamız da ayrıldı geçen sezon başımızda ki hocamız bu hafta arkadaşlarla beraber yeni bir oluşum içine girdik. Oyuncularla hoca değişikliğine gittik. Yönetim olarak da buraya kazanmak amacıyla geldik, en azından bir puan alırız diye düşüncesiyle geldik fakat sahaya istediğimiz şeyleri yansıtamadık. Fatsa Belediyespor da zaten gücü belli, kalite bir takım ve iyi bir maç olduğunu düşünüyoruz. Biraz sıkıntılı geçti ama Fatsa Belediyespor kazandı. Tebrik etmekten başka bir çaremiz yok” diye konuştu.

İkinci yarıdaki düşüşlerini kondisyon zayıflığından değil, erken gol yemelerine bağlayan Keskinoğlu, “İkinci devrenin başında gol yemeseydik maç biraz daha ortada geçebilirdi. Yani sıkıntı son 15, 20 dakikaya kadar taşıya bilseydik son 15-20 dakika da Fatsa Belediyespor’un baya bir zorlanacağını çünkü hücuma çıktıkları zaman bizde kontrol atakla pozisyon yakalayacağımızı düşündük. Netice de erken gol yiyince tabi ki de bu oyuncuların hepsi genç yani bizim Fatsa Belediyespor gibi değil yani bizim çok genç bir kadroyla mücadele ediyoruz. Bu çocuklar ellerinden geldikçe mümkün oldukça ne var ne yok ortaya koyuyorlar ama bazen de yetersiz kaldığımız zamanlar oluyor. İşte oyun anlamın da oyun formatın da yorgunluğumuzu şeye bağlıyorum. Havalar sıcaktı, tabi ki karşımızda da iyi bir rakiple mücadele ettik erken bir gol yiyince de demoralize oldular o yüzden mağlubiyet de kaçınılmaz oldu. Fatsa Belediyespor oynadığımız takımlar içinde ki en düzgün takımlardan biri fakat şunu da yapabilirlerdi daha iyi oynamaları gerekirdi. Yani bizim hem maddi hem manevi anlamda oyuncu kadromuza baktığımız zaman Fatsa Belediyespor’un çok gerisindeyiz” diye konuştu.

bir engel dahaaa

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde