03 Mayıs 2024

Fatsa 61. Dakikada Bülent’le Güldü

  • PDF

fatsasporrr

Bölgesel Amatör Ligde ligin 3.haftasında deplasmanda Trabzon İdman Ocağıspor ile karşılaşan Fatsa Belediyespor mağlup götürdüğü maçta beraberliği Bülent’in golüyle kurtardı.

Fatsa Belediyespor Trabzon deplasmanına mutlak 3 puan parolası ile gitmişti ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Sarı lacivertliler karşılarında beklemedikleri bir İdman Ocağıspor ile karşılaştılar. Bu maça kadar İdman Ocağıspor’un 1 puanları Fatsa Belediyespor’un ise 6 puanı bulunuyordu.   Maça her iki takımda karşılıklı ataklarla başladı. Dakikalar 31’i gösterdiğinde ise Trabzon temsilcisi serbest vuruş kazandı. Bu serbest vuruşu iyi değerlendiren Trabzon İdmanocağı 1-0 öne geçti. İlk yarı İdmanocağı’nın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıya daha etkili başlayan Fatsa Belediyespor, gol için Trabzon kalesine saldırmaya başladı. 61. dakikada meşin yuvarlağı nüne alan Bülent Çakmak şık bir vuruşla takımına beraberlik golünü kazandırdı. 1-1.   Son dakikalarda baskısını artıran Fatsa, gol bulamayınca maç 1-1 berabere sonuçlandı. Bu sonuçla birlikte Trabzon İdmanocağı 2 puana yükselirken, Fatsa Belediyespor ise 7 puan ile namağlup unvanını korudu.

Beklentimiz 3 puandı

Maçtan sonra konuşan Fatsa Belediyespor Başkan Yardımcısı Ali Çakmak şunları söyledi; “Genel olarak iyi bir futbol sergiledik. Maçta oyun olarak üstünlüğümüz vardı. Bizim beklentimiz 3 puandı. Ama olmadı. Deplasmandan 1 puan aldık. En azından yenilmedik. Bu puan kaybını da en kısa zamanda telafi edeceğiz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde