29 Nisan 2024

Minikler Calliou’ya Akın Etti

  • PDF

calli 640x430

Çocukların sevgilisi çizgi film kahramanı Calliou Fatsa Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa organizesiyle Kültür Sarayı’nda miniklerle buluştu. Ailelerin çok yoğun bir şekilde ilgi gösterdiği gösteride çocuklar doyasıya eğlendi.

Fransız yazar Christine LHeureux ve çizer Helene Desputaux’nun oluşturduğu çocukların sevgilisi çizgi kahraman Caillou’nun, müzikli tiyatro oyunu 6 Kasım 2012 günü Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda çocuklarla buluştu.

Caillou’nun Müzikli Tiyatro oyunu Fatsa’da 3 seans olarak gösterildi. Eğitici özelliği ile dikkat çeken ve bütün çocukların gözdesi haline gelen çizgi film kahramanı Caillou Karadeniz turnesine Fatsa ilçesini de ekledi. Fatsa’da saat 10-12 ve 14’de olmak üzere çocuklara 3seans olarak sergilenen gösteri her defasında yoğun ilgiyle karşılandı. Salona sığmayan miniklerin heyecanı gözlerinden okundu.

Caillou çizgi filminin orijinaline sadık kalınarak yapılan 40 dakikalık müzikal ve playback tiyatro gösterisinde, Caillou, Annesi, Babası, Dedesi kostümlü karakter olarak yer alıyor. Gilbert ise kukla karakter olarak yer alıyor. Oyun Fatsa Belediyesi sponsorluğunda Fatsa da tüm kreş ve Anaokulu öğrencilerine ücretsiz sergilendi.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yaptığı açıklamada: “Fatsa Belediyesi olarak hizmet ve yatırımların yanı sıra, sosyal ve kültürel faaliyetlere de ağırlık veriyoruz. Bu kapsamda 6 Kasım da; Milli Eğitim müdürlüğümüzle ortaklaşa olarak 1500 Anaokulu çocuğumuza bu çizgi filmi ücretsiz olarak Fatsa Belediyesi Kültür Sarayımızda izlettik. 3 seansta programlanan oyunumuzun koordinasyonunu Milli Eğitim Müdürlüğümüz yaptı ve başarılı bir organizasyon oldu. Biz sadece velilerimizi ve kamuoyunu bilgilendiriyoruz. Böylece, minik kardeşlerimiz TV’de heyecanla izledikleri Caillou’yu canlı olarak gördüler” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde