29 Nisan 2024

Caillou 6 Kasım’da Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında!

  • PDF

calliou 640x430

 

Her Gittiği İlde Çocuklar Tarafından Çok Sevilen Caillou Fatsa’ya Geliyor

 

Çocuklar tarafından Caillou olarak bilinen çizgi film kahramanı Fatsa’ya geliyor.

Fransız yazar Christine LHeureux ve çizer Helene Desputaux’nun oluşturduğu çocukların sevgilisi çizgi kahraman Caillou’nun, müzikli tiyatro oyun 6 Kasım 2012 günü Fatsa Belediyesi Kültür Sarayına geliyor.

Caillou’nun Müzikli Tiyatro oyunu Fatsa’da 3 seans olarak gösterilecek. Eğitici özelliği ile dikkat çeken ve bütün çocukların gözdesi haline gelen çizgi film kahramanı Caillou Karadeniz turnesi ne Fatsa ilçe sinide ekledi. Fatsa da saat 10-12 ve 14’de olmak üzere çocuklara 3seans olarak sergilenecek .

Caillou çizgi filminin orijinaline sadık kalınarak yapılan 40 dakikalık müzikal ve playback tiyatro gösterisinde, Caillou, Annesi, Babası, Dedesi kostümlü karakter olarak yer alıyor. Gilbert ise kukla karakter olarak yer alıyor. Oyun Fatsa Belediyesi sponsorluğunda Fatsa da tüm kreş ve Anaokulu öğrencilerine ücretsiz sergilenecek.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yaptığı açıklamada: “Fatsa Belediyesi olarak hizmet ve yatırımların yanı sıra, sosyal ve kültürel faaliyetlere de ağırlık veriyoruz.

Bu kapsamda 6 Kasım da; Milli Eğitim müdürlüğümüzle ortaklaşa olarak 1500 Anaokulu çocuğumuza bu çizgi filmi ücretsiz olarak Fatsa Belediyesi Kültür Sarayımızda izleteceğiz. 3 seansta programlanan oyunumuzun koordinasyonunu Milli Eğitim Müdürlüğümüz yapacak. Biz sadece Velilerimizi ve kamuoyunu bilgilendiriyoruz. Böylece, minik kardeşlerimiz TV’de heyecanla izledikleri Caillou’yu canlı olarak görecekler” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde