29 Nisan 2024

Belediyede Bakanlı Bayram Coşkusu

  • PDF

belbayra 640x430

Fatsa Belediyesinde düzenlenen Bayramlaşma törenine katılım oldukça fazla oldu.

Bayramlaşma merasimine İçişleri Bakanı Sayın İdris Naim Şahin de katıldı.

Bakan Şahin in İlçemize geleceğini duyan yüzlerce vatandaş belediyeye akın etti.

Bakan Şahin in Fatsa Belediyesine gelmesi bayram coşkusuna ayrı bir güzellik kattı. Belediye Meclis salonunu tamamen dolarken Belediye koridorları da vatandaşlar tarafından doldu.

Bakan Şahin’e gösterilen yakın ilgi, dikkatlerden kaçmadı.

Kurban bayramının 2.günü Belediye Meclis salonunda yapılan Bayramlaşmada ev sahipliğini yapan Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan gelen misafirlerle tek tek bayramlaştı.

Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan; bayramlaşma törenine gelenlere kısa bir teşekkür konuşması yaparak,

Belediyemizdeki bayramlaşma törenine katılan ve bizleri onurlandıran İçişleri Bakanımız sayın idris Naim şahin beye hepinizi adına çok teşekkür ediyorum.Onun Bayramlaşma merasimi için Fatsa yı tercih etmesi bizleri ayrıca memnun etti.İnşallah bu kalabalığı bir dahaki sefere Yeni Belediye hizmet binamızda ağırlarız diyerek,yeni hizmet binasının da müjdesini vermiş oldu.Bayramlaşmaya gelemeyen gönülleri bizlerle olan tüm hemşerilerimizin bayramlarını tekrar tebrik ediyorum.İnşallah nice bayramlara hep birlikte ulaşırız.Kurban bayramı tekrar ilçemize,bölgemize ve ulusumuza hayırlar getirsin temennilerinde bulundular.Anlayan dan sonra söz alan İçişleri Bakanı İdris Naim şahin beyde yaptığı konuşmada;Fatsa ilçemizde bu güzel günde sizlerle olmak beni çok mutlu etti,Fatsa halkımızın bu güzel bayram gününde bizlerle olması bayramın güzelliğine ayrı bir güzellik katı.Hepinizin bayramını kutluyorum dedi.  Bayram tatillerinde gereksiz acelecilikler yapıldığını ifade ederek,  “Sürücülerde bir an önce bir yerlere bir an önce ulaşma telaşı var. Bu yanlışlık bize zaman zaman can kaybına neden oluyor. Yollar çok düzgün olduğu halde sürücü hataları yüzde 90 seviyelerinde. Uyguladığımız özel önlemler sayesinde 2011 yılının Ramazan ayı ile 2012 yılının Ramazan ayında trafik kazalarında yüzde 30 azalma olduğunu yüzde 20 oranında ise can kaybında azalma olduğunu belirtmek isterim. Bu yeterli mi yetersiz. Bir can da gitse bu bizi Milletçe üzüyor.  Yine bu bayramda trafik kontrollerini havadan, karadan hatta bazı noktalarda denizden sıklaştırdık. Amacımız sürücülere ceza kesmek değil, hiç kimsenin canı acımamasıdır. Bu amaçla Bakanlık olarak tedbirlerimizi yoğunlaştırdık” dedi.
Eskiden bayramlar üzerine türküler söylendiğini belirten İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, “Gidilemeyen yerler  için, görüşülemeyen dostlar için bayram gelmiş neyime yerine şimdilerde bayram geldi evime türküsünü söylüyoruz. Ülkemizde artık insanlar birbirine çok daha duyarlı. İnsanlar günümüzde bayramı da cenazeyi de düğünü de paylaşarak azaltmaya ya da çoğaltmaya çalışıyor. Biz birbirimizin tanıdığı gibi akrabası gibiyiz”
diye konuştu.

belbayr 640x430

Bakan Şahin daha sonra Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ile beraber,tek tek tüm vatandaşların elini sıktı ve onlarla bayramlaştılar.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde