29 Nisan 2024

Bolamanlılar Off-Road Heyecanı Yaşadı

  • PDF

offroad 640x426

Karadeniz Of-Road oyunlarının 5.ayağı Fatsa Of-Road Kulübü organizasyonunda Bolaman beldesinde yapıldı. Bolaman beldesi sahilinde Belediye ekipleri tarafından özel oluşturulan alanda gerçekleşen of-road yarışmaları 3 etap şeklinde gerçekleşti.

Bolaman halkı Of-Road yarışlarına büyük ilgi gösterdiler. Vatandaşlar evlerin çatılarından ve arabaların üzerlerinden oyunları dikkatle izlediler. Yarışları izleyen vatandaşlar ciplerin suyu üzerlerine doğru atmaları üzerine büyük heyecan yaşadılar.

Karadeniz Of-Road Birliği Yarış Direktörü Sinan Yeğin muhtemelen Bolaman of-road oyunlarının şampiyonunun belli olduğu oyunlar olacağını belirterek, “Fatsa halkı Of-Road oyunlarına yabancı değil. 7 yıl Fatsa cip şenliği yapmıştı. Karadeniz insanı hayatı Of-Road olan bir yapıya sahip. Çünkü bizler evimize giderken köyümüze giderken Of-Road’ı iç içe yaşıyoruz. Ortam çok güzel, Off-Road oyunları genelde yaylalarda yapılır ama Bolaman parkuru yaylayı aratmayacak kadar güzel” dedi.

Karadeniz Of-Road Birliği Başkanı Ömer Sezgin ise Fatsa ayağını ilk önce Korgan’da yaylada yaptıklarını ancak etabın çok zor olması nedeniyle yarışı iptal ederek Bolaman’a aldıklarını ifade ederek, “Etap çok zevkli geçti. Ufak tefek kazaların yaşanması da işin güzelliği. Araçların donanımları kazalara dayanıklı. Halkın ilgisi çok güzeldi. Ben daha önce Ankara Kızılcaham’da bir yarıştaydım. Toplasan 150 kişi ya vardı ya yoktu. Ama Bolaman’daki ilgi gerçekten çok büyüktü” dedi.

Bolaman beldesi sahilinde Belediye ekipleri tarafından özel oluşturulan alanda gerçekleşen off-road yarışmaları 3 etap şeklinde gerçekleşti.

Bolaman halkı Of-Road yarışlarına büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlar evlerin çatılarından ve arabaların üzerlerinden oyunları dikkatle izlediler. Yarışları izleyen vatandaşlar ciplerin suyu üzerlerine doğru atmaları üzerine büyük heyecan yaşadı.

Dereceye Girenler

Sınıf 1 Birincisi 67 Off-road Team Kulübünden (Zonguldak) İrfan Özdemir ve Alper Alpago

Sınıf1 İkincisi Sinop Off-road Kulübünden Yılmaz Çetinalp ve Levent Demirel

Sınıf 1 Üçüncüsü: Ordu Off-road Kulübünden Alaetttin Yıldırım.Özay Aksu

Sınıf 2 Birincisi Gölköy Off-road Kulübünden İsmail Garip ve Aziz Günay

Sınıf 2 İkincisi Ordu Off-road Kulübünden Turgut Karapestil ve Erol Eyüpoğlu

Sınıf 2 Üçüncüsü Readline Kulübünden (Sakarya) Ahmet Ünlü ve Cem Nalbant

Genel Klasman Birincisi Gölköy Off-road Kulübünden İsmail Garip ve Aziz Günay

Genel Klasman İkincisi Ordu Off-road Kulübünden Turgut Karapestil ve Erol Eyüpoğlu

Genel Klasman Üçüncüsü Redline Kulübünden (Sakarya) Ahmet Ünlü ve Cem Nalbant

offroadd 640x426

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde