04 Mayıs 2024

Her gün birlikteyiz

  • PDF

Değerli okuyucular; Yeni Haber Gazetesi 12 gündür günlük olarak sizlere ulaşıyor. İletişim alanında artık anlık yayınlar yapılmaya başladı. Bizde bu kervanın içinde olduğumuzdan dolayı haftalık yayınlanan Yeni Haber’i günlüğe dönüştürdük. Çünkü okuyucularımız ilçemizde olan biteni güncel takip edebilsin, gelişmelerden anlık haberi olsun istedik.

Günlük çıkışımızın başlangıcı yeni olsa da 30 yıllık gazetecilik tecrübemiz amacımıza ulaştığımızı ortaya koyuyor. Tabii ki siz okuyucularımızın desteği bizleri daha çok cesaretlendiriyor ve bu duygularla her geçen gün daha kaliteli yayın yapmayı hedefliyoruz.

İlçemiz yeniliklere açık olmakla birlikte her sektörde gelişmeleri yakından takip etmek durumunda. Gelişmelerle rekabet edebilmek için basın alanında da anlık yayıncılık geri kalmamalı. Dolayısıyla gazetelerimizin günlük yayınları ilçemizin yıldızının parladığının bir işareti kabul edilmeli. Zaten bu parlama olmasa yayıncılık alanında da ilerleme olmayacaktır. Tüm ilerlemeler tek taraflı olamıyor, aynı paralelde bütüncül yürümeli. Fatsa’da da bu bütüncül ilerlemeye dönük tüm sektörler kendilerini yenileyebilmekte.

Fatsa ilçemiz ilimizin gözardı edilemeyen çok önemli ilçelerinin en başında gelmektedir. O halde bu vazgeçilmezlikte gelişen her sektörün büyük payları vardır. Biz Yeni Haber olarak üzerimize düşen sorumluluğu her daim almaya hazırız. Zaten bundan geri düşme şansımızın olmadığını da biliyoruz. Sizlerle birlikte daha güçlü Fatsa’nın hedeflerine ulaşmak tek amaçtır...

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde