04 Mayıs 2024

Aydın Bostancıoğlu ile yola çıktık

  • PDF

26 Nisan 2015 Pazar günü Fatsa Esnaf Kefalet Kooperatifi genel Kurulu yapılacak. Bu genel kurulda yeni yönetim ve denetim kurulları seçimleri var. Seçimde güçlü adaylar olacak.

Değerli okuyucular; Fatsa Esnaf Kefalet Kooperatifi başkan adaylığı için şahsım aylar öncesinden aday olduğumu dar bir çevrede dillendirmekteydim. Kıymetli dostlarımın gösterdikleri teveccüh fevkalade pozitif yönde ilerlerken, ekip arkadaşlarımızın yeni bir kararıyla başkan adayımızı Aydın Bostancıoğlu olarak belirlemiş bulunuyoruz.

Sayın Bostancıoğlu hem tecrübesi hem de birikimi ve kamuoyundaki pozitif algısı bakımından bu göreve daha yatkın olması itibariyle kendisine ekibimiz olarak bu görevi yürütebileceği kanaatiyle aday olmasını istedik. Bir dizi görüşmeler sonucunda ısrarımız üzerine adaylığı kabul eden Aydın Bostancıoğlu bugünden itibaren yoğun çalışmalarına başlamış durumda.

Esnaf Kefalet Kooperatifleri küçük esnafa kredi kullandıran bir kuruluş. Bu kuruluştan ihtiyacı olan küçük esnaf yasanın emrettiği şekilde cüzi faiz oranlarıyla para kullanıyor. Bu kurumun üyeleri çoğunlukla küçük sanayilerde bulunan esnaflardan,  şoför esnafından,  pazarcı esnafından daha açıkçası alt tabaka esnaflardan oluşuyor. Bu grupta bulunan esnafların el emeği, alın teri ile kazandığı ekmek paraları helal kazançtır. Dolayısıyla bu esnafların kullandığı kredilerin kesintilerinden gelir elde eden Esnaf Kefalet Kooperatifi, yöneticilerinin de mesailerinin bu paralardan ödendiği bir kuruluş.

Tabii ki bu kuruluşlarda görev yapanlar bila nihai o makamlarda kalamıyorlar. Dört yılda bir sandık kuruluyor, mevcutlar başarılı çalışmalar yapmışlarsa genel kurul zamanında ikinci dönemliğine yetki istiyorlar.

Bizde Aydın Bostancıoğlu başkanlığında yeni bir kadro ile 26 Nisanda göreve talibiz. Yenilik olmasını bekleyen tüm üyelerimize duyurulur… 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde