04 Mayıs 2024

Büyümenin Önünde Engel Kalmayacak

  • PDF

Fatsa Organize Sanayi Bölgesinin büyümesi ile ilgili girişimlerin önünde engel olarak duran su kuyularının batıya geçirilme işi büyükşehir belediyesinin girişimleriyle bir ivme kazanmış durumda.
Başkan Enver Yılmaz meselenin ciddiyetine binaen derhal çalışmaların başlaması talimatı vererek OSKİ Genel Müdürlüğü nezdinde ivedi şekilde su kuyularının batı yakasına taşınması için planlamanın yapılmasını emretmiştir.
Fatsa Organize Sanayi Bölgesi Mütevelli Heyeti ile organize bir çalışma yapılacağını beyan eden Enver Yılmaz, Ticaret Odası Başkanı Tayfun Karataş ile de sürecin yürütülmesini sağlayacağız açıklamasında bulunmakta.
Geçen hafta Fatsa çalışma ofisinde kısa görüşmemizde dile getirdiğim bu meseleyi, başkan Yılmaz çalışmalarımızı başlattık diyerek; AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar’da ilgili kuruluşlarla planlamanın yapıldığını ve organize sanayi bölgemizin büyümesinin önündeki tüm engellerin kaldırılacağını beyan etmiştir.
Artık yapılacak olan hizmetlerin ve tüm planlamaların büyükşehir eliyle yapılacağını bilmek durumundayız. Niye; yetki, sorumluluk, mali durum ve projelendirme yetkisi büyükşehirde. Kaynaklar ve gelirler büyükşehirde. Dolayısıyla hizmeti üretecek olan da, projeleri üretecek olan da Büyükşehir.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde