04 Mayıs 2024

Enver Yılmaz’dan müjde “doğalgaz 2017’de gelecek”

  • PDF

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa’ya doğalgazın 2017 yılında geleceğini belirtti.

10 Ocak çalışan gazeteciler gününde yaptığı konuşmada doğalgaz meselesine değinen Enver Yılmaz eş zamanlı olarak 2017 yılında tüm ilçelerde altyapı çalışmaları bitecek dedi.

Su, kanalizasyon, elektrik, telekom, doğalgaz ve yeraltında yapılacak tüm çalışmalar tamamlanıp akabinde üst yapılara başlanacağını beyan etti.

Bu açıklama önce alt yapı sonra üst yapı yapılması gerektiğini hatırlattı bize.

Yani “doğru olanın” beyanı budur dedik.

50 yaşındayım ve gördüğüm olgu tüm yapılanmalar önce üstten başladı ülkemizde. Dolayısıyla 90 yıldır halen alt yapı kazılarıyla uğraşıp duruyoruz.

Bu anlayış Ordu veya Fatsa özelinde değil ülke genelinde de böyle.

35 trilyon harcandığı söylenen Fatsa’daki asfalt çalışmasının üzerinden daha iki yıl geçmesine rağmen yollar ha bire delik deşik hale getirildi. Doğalgaz ayrı kazıyor, telefon ayrı kazıyor, su kanalizasyon ayrı kazıyor.

Bu aralar Fatsa’da doğalgaz hattı için kazı yapılıyor.

Çok şükür ki; büyükşehir belediye başkanı Enver Yılmaz söyleminden şaşmazsa önce tüm altyapılar bitirilecek, sonra üst yapıların tamamlanması hedefini koymuş.

Umarım büyükşehir belediyesi geçmişte yapılan yatırım hatalarının devamını tekrarlamaz.

Enver Yılmaz'ın beyanına göre Fatsa için doğalgaz 2017 yılında bitirilecek.

Fatsa bu hizmetin sözünü 2004 yerel seçimleri öncesinde dönemin Enerji Bakanı Hilmi Güler tarafından almıştı. 2017'ye göre 13 yıl önce.

Olsun, 2017’de gelse de razıyız. Nasıl olsa siyasetçi sözü 13 yıl sonra hayata geçiyor! Enver beyinki öyle olmaz inşallah…

Enver Yılmaz 9 ay önce göreve başladı. 15 gün sonra 10 ay bitecek. Geçen bu süreyi planlama süresi olarak değerlendirebiliriz. Çünkü büyükşehir belediyesi yeniden yapılanan bir kurum. Artık hizmet etme zamanı gelmiş olmalı. Bahar aylarının başlamasıyla büyükşehirden beklenen hizmetler hız kazanmalı.

Enver bey politik açıdan ve propaganda açısından fevkalade bir profil ortaya koyuyor. Hatipliği, ikna kabiliyeti, siyasi birikimi, seçim öncesi ve sonrası ortaya koyduğu performans açısından yeterli görülebilir. Ancak insanlar yapılan hizmete bakacaktır. Büyükşehir 2015’de planladığı yatırımların startını vermelidir. Biz Fatsa ve Fatsalılar olarak yapılacak hizmetlerin takipçisi olacağız.

Doğalgazın 2017’de bitirilme sözünün takipçisi olacağız. Buna benzer, meydan projesi, harikalar diyarı projesi, herşeyden önemli olan Organize Sanayi Bölgesinin genişletilmesi için su kuyularının ırmağın batı yakasına geçirilme projelerinin takipçisi olacağız. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde