03 Mayıs 2024

POZİTİF ELEKTRİK ALDIK

  • PDF
  Fatsa Cumhuriyet Başsavcısı Özcan Çabukoğlu geçen hafta Fatsa medyasıyla buluştu.
  Sayın Çabukoğlu Fatsa’ya yeni atandı. 
  Medya mensuplarıyla tanışmak amaçlı bir araya gelmeyi düşündü muhtemelen. Doğrusunu da yaptı. 
  Bu buluşmada başsavcımız kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla basın ve medyanın önemli olduğunu düşündüğünü beyan etti. Çünkü sokakta çok fazla kirli bilgi oluşuyor. Bunu önlemek için basına bilgi aktarımının birinci elden doğru yapılması gerekiyor. Dolayısıyla başsavcımız da bu amaçla medya mensuplarıyla doğrudan diyalog kurmayı düşünmekte. 
  Sayın Özcan Çabukoğlu ile iki saate yakın bir sohbet yaptık. 
  Aslında bu beraberlik için “Çabukoğlu adliye kapılarını basına açtı” diyebiliriz. 
  Fatsa basın ve medyasını güçlü bulduğunu söyledi. 
  Çok yeni bilgiler edindik.
  Başsavcımızın “çalışma anlayışını” öğrendik. 
  Yüzü kamuoyuna çok açık. Bilgi toplumunda yaşadığımızı düşünürsek gizli olmayan her bilgiyi kamuoyuyla paylaşma taraftarı. 
  Farklı bir bakış açısı var. 
  Okumayı ve okutmayı önceliyor. Adliyede işi olan vatandaşlar için olası beklemeli durumlarda kütüphane hizmeti verebilecek mini bir kütüphane oluşturmak istiyor.    Bunu yaptı bile. 
  Kafasında adliyemizin daha ileri pozisyonlarda hizmet yapabilmesi için planlamaları var. Şimdilik yazılmaması kaydıyla çeşitli bilgi paylaşımlarında bulundu. Bu bilgileri önümüzdeki süreçlerde planlamaların gerçekleşmesi durumunda zaten Fatsa kamuoyu öğrenecektir. 
  Fatsa Adliyesinin yükü gerçekten ağır. Çamaş ve Çatalpınar adliyelerinin kapanmasından sonra bu iki ilçenin iş yükü de Fatsa Adliyesinin sırtında. O halde Fatsa   Adliyesi yoğun bir trafikle çalışıyor. Adliyenin fiziki yapısı itibariyle zaman zaman zorluklar yaşanıyor. Yeterli olamayabiliyor. 
  Biz sayın Çabukoğlu’ndan pozitif elektrik aldık, umarım kendisi de Fatsa medyasından pozitif elektrik almıştır.
  Fatsa Adliyesi için yapacağı bütün olumlu planlamalarının yanında olacağımızı buradan beyan ederiz. Yeter ki ilçemiz adliye hizmetleri bakımından belli bir yüksekliğe erişsin. 
 
    Sayın Çabukoğlu’na başarılar diliyoruz…

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde