02 Mayıs 2024

ABDULLAH UÇAR ÖNEREBİLDİ Mİ?

  • PDF
 
AK Parti ilçe başkanı Abdullah Uçar, Çınar Hastanesinin Fakülte olmasını isteyebilir mi? Aylardır bu binanın gövdesindeki yazıyı görmedi mi? 
Bu soru üzerinde bir analiz yapacak olsanız görüşünüz ne olurdu? 
Ben geriye doğru bir baktım; Sayın Uçar’ın bu bina ile ilgili hiçbir önerisine rastlamadım. Hatta mevcut halini öve öve göklere çıkarmış. Bu mevcudun oluşmasında da kendisinin bir görüş ortaya koyduğuna rastlamadım. Bakanlık uygun görmüş.. bizimki kabul etmiş. Bir öneri ileri sürememiş.
Abdullah Uçar, bir ilçe başkanı sıfatıyla Fatsa’da kendi iradesiyle ve siyasi dirayetiyle bir görüş veya bir hizmet üretebilip ortaya koyabilmiş mi? 
Yaklaşık 3 yıldır ilçe başkanı. Protokol başkanlığından başka yaptığı hizmete rastlayanınız var mı? Bir planlama, bir önderlik, bir ön açıcı proje, ciddi bir istişare ortaya koyabilmiş mi? 
Reis ne diyor? 
“Çalışmayan, halkı kucaklayamayan, halka yukarıdan bakan, yorulan, vizyon oluşturamayan, tabanla çatışan, her kesimle ters düşen teşkilatlar bırakacak”
Mesaj net… 
Ordu’da bu tarife uyan teşkilatlar yok mu? Yerel yöneticiler yok mu? Belediye başkanları yok mu? İlçe başkanları yok mu? Belediye meclis üyeleri yok mu? 
Vardır…
AK Parti; Reis eliyle düğmeye bastı. Topyekun bir yenilik gelecek. İl, ilçe, belde tüm teşkilatlar sil baştan yapılandırılacak. Bu süreçte yeni simaları görmek mümkün olacak. 
Fatsa’da da yenilik olacak. 
Üretim yapamayan, heyecanı kalmamış tüm isimler yenilenecek. 
Bunu siyasi bir kimlikle asla dillendirmem. Çünkü hiçbir partiye bağlılığım, resmi bir üyeliğim yoktur. Kaldı ki; görevini layıkıyla yapan hiçbir kimseyle de derdim olmaz. Tek derdimiz memlekete yapılan ve yapılacak olan hizmettir. Gazeteci kimliğimle ben hizmete bakarım. Öneriye bakarım. İlimin ve ilçemin gelişmesindeki öncü kişiliklere bakarım.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde