04 Mayıs 2024

SEÇİM BİTTİ, HİZMET BAŞLAMALI

  • PDF

16 Nisan geride kaldı.

Şimdi ileriye bakmamız gerekiyor.

Seçimle ilgili olumlu veya olumsuz detayları ilgili kurumlar incelesin.

Biz ekonomimizi, demokrasimizi, hukukumuzu, ülkemizin geleceğini, aydınlık yarınlarımızı koruyacak yasal düzenlemelere odaklanmalıyız.

Çünkü 18 maddelik anayasa değişiklik maddelerinin yasal düzenlemeleri yapılacak. Bu görev parlamentoya düşüyor. Meclis uzun bir çalışma süreci sergileyecek.

Halk oylamasından EVET lehine çıkan sonuç tek başına Recep Tayyip Erdoğan’a aittir. Liderlik karizması yüzde 51,4’ü sandıktan çıkarmıştır. İhtimaldir ki; bu oyların büyük bölümü Erdoğan istediği için verilmiştir. Anayasa değişiklik maddelerine kimse bakmamıştır bile.

Sayfalar dolusu yorum yapılabilir. Ancak ülkemizin hazırlanacağı yarınlar daha önemli.

Referandum kampanyasının yerel ölçekli etkileri olmamış mıdır?

Tabii ki oldu. Hem de her iki tarafında yerel yöneticileri canla başla çalıştılar.

EVET cephesi de HAYIR cephesi de ellerinden geleni azami ölçüde yerine getirdiler.

Ben; AK Parti Fatsa ilçe teşkilatının her kademesindeki azimli çalışmayı bire bir takip ettim. CHP’deki çalışmayı da. Ve her iki tarafın destekçilerinin özverili çalışmalarını da. Dolayısıyla yerel teşkilatlarında emeklerini unutmamak gerekir.

Seçim bitti.

Önümüz bahar. Çalışma zamanı başlamalı.

Belediyeler vakit kaybetmeden işe koyulmalı. Fatsa 3 yıldır belediye hizmetlerinden istediği boyutlarda yararlanamadı. Büyükşehir başta olmak üzere ilçe belediyemizin bu yıl Fatsa’ya büyük hizmet yapması gerekir. 2017 yılını boşa geçirmememiz gerekir. Hizmete ihtiyaç var. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde