02 Mayıs 2024

OKYANUS ÖTESİNDEKİ VAİZ

  • PDF
   Kurunun yanında yaş da yanmasın.Suçsuz olanlar,suçlu ilan edilmesin.FETÖ ile ilgisi olmayanlar iftiraya iftiraya uğramasın.Adalet yara almasın.Hepimiz bunu savunalım.Aynı zamanda da sevinelim.Ordu temizliğe başladı.TSK cerahat atıyor.
    Fakat teşhisi doğru koyalım.Bu cerahat ordunun kendi bünyesinde üremedi.Orduya bu cerahat (1960-1971-1980 darbeleri dahil)dışarıdan geldi.Son cerahat özellikle “ dini,kitabı,Allah’ı,Peygamberi,hadisleri kaldıraç gibi kullanıp seçimlerde seçmeni etkileyerek Türkiye’de  iktidarı ele geçiren İslamcılar” marifetiyle sokuldu.İslamcılar arasında  en çok korunup kollanan tarikatlar,müritler,şeyhler ve onların içinde Fethullah Gülen oldu.
     Gizlenemez,Saklanamaz,Taşınamaz,Cerahatli marifet Kanlı irinli patladı.
     Kara Kuvvetlerinden; 87 Genaral,727 Subay,556 Astsubay
     Deniz Kuvvetlerinden;32 Amiral,59 Subay,63 Astsubay
     Hava Kuvvetlerinden;30 General,314 Subay,117 Astsubay
     FETÖ bağlantılı oldukları ve vatanın güvenliğine tehdit oluşturdukları gerekçesiyle TSK’dan ihraç edildi.Cerahat atımı başladı.
     Cerahat vücudu tamamen ele geçirseydi” milletin ordusu” haline gelecekti.Adalet Bakanı;” Ayetullah Humeyni Fransadan İran’a nasıl geldiyse,Fethullah Gülen’de ABD’den Türkiye’ye Humeyni gibi gelecekti.Bambaşka bir Türkiye olacaktı”demiş.
     Doğru demiş,Ama eksik demiş.
     Bu güne kadar Fethullahçı örgütü kim korudu,kolladı,güçlendirdi;Orduya,Polise,Eğitime,Sağlığa,yargıya cerahat gibi yayılmasına kim arka verdi.onu demedi.15-20 yıl önce orduya imamlığı yerleştirmek için sızdırılmış şeriatçı subaylar,Askeri Şura kararıyla temizlendiğinde onları ikinci gün onları Eminönü ve Fatih Belediyelerine Müdür olarak kimler yerleştiriyordu.Adalet Bakanı bunları söylememiş.
     Onu unuttun diyorlar.Birlik-Beraberlik başladı.Halk bir oldu.Tankların önüne dikildi.Halkın tankların önüne dikilmesi emperyalistlerin iştahını kursaklarında düğümledi.Bunun ne kadar büyük bir adım ve nimet olduğunu biliyoruz.Şimdi emperyalist kukla FETÖ de temizleniyor.Bu yüzden pozitif bir unutma süreci başlatın ve İslamcı enerjiyi kullanarak iktidara gelmiş olanların Fethullahı koruyup kolladıklarını artık Adalet Bakanı ve onun iktidarın yüzüne vurmayın diyorlar.Tamam vurmayalım Peki bu cerahatı nasıl kurutalım?
     Bu Adalet Bakanı 3-4 yıl öncesinde;” Humeyni gibi dönecekti”dediği cerahati Meclis kürsüsünden “ Muhterem Hocaefendi…Muhterem Hocaefendi…” diyerek yere göğe koymuyordu.
     Bunu da mı unutalım! Meclis zabıtlarında var.15-20 yıldır birlikte çektirdikleri 1 Milyon fotoğraf karesi gazete sayfalarında duruyor.FETÖ Türkiye’yi yakacaktı.Biz sizin Fethullah ile çektirdiğiniz eski fotoğrafları yakalım öylemi?
     Ülkenin yoksul çocuklarını yoksulluklarından esir alıp onlara yurt,dershane,abi,abla sağlayıp,sınav öncesi çalınmış soruları vererek askeri okullara,Polis okullarına ,Hakim-yargıç fakültelerine yerleştiren ve sonra da kanlı-irinli darbe yapmak için bu halk çocuklarını kullanan cerahatli sistemi”nasıl kazıyıp atabildiğinizi de bilmek isteriz.Cerahat temizlerken laikler ile işbirliği yapacakmısınız,görmek isteriz.
        Bu cerahatli sistem sadece orduda değil; Poliste,yargıda,eğitimde,sağlıkta,enerjide,ulaşımda her yerde ve devlet kurumlarının her kademesinde…
        Cemaati palazlandıran,yaptıklarını görmezden gelen onlardı.Daha düne kadar her biri Fetullaha övgüler düzüyor,hükümetin bakanları bile ABD’ye gidip onun elini öpüyor,emirlerini ve hayırdualarını alıyordu.
        Bu kadrolar temizlenecek.Temizlenmeli.Yerine kimler doldurulacak?İktidar tarikatları mı?
      Hısım,akraba!Kayırma,kollama.Cerahat işte böyle birikti.Biz unutsak,Arşiv asla unutmaz.Atatürkün ilke ve devrimlerine sarılmadığımız müddetçe daha çok Fethullahçı çeteler çıkacaktır.Kalın Sağlıcakla!
 
trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde