02 Mayıs 2024

DAMAT FERİT EDEBİYATI

  • PDF

Damat Ferit,sadece Türk Tarihinin en büyük ve en alçak haini olmakla kalmaz.Allah ile aldatmanın da en şeytani aktörü olarak öne çıkar.İşgalci İngilizlerle kurduğu işbirliğini Türkiye ve Milli mücadele aleyhinde kullanırken hiyanetini öncelikle” din üzerinden yürütmüş” yani Türk halkını Allah ile aldatmıştır.Bu aldatma sayesindedir ki ,şeyhülislamları bile rahatlıkla hiyanet aracı olarak,kullanabilmiştir.

Günümüzde adı konmamış Damat Feritler Kurtuluş Savaşı günlerinden birkaç katıdır.İki bin yılların Türkiyesinde,AB,ABD,Kıbrıs ve genelde tüm dış politikada bir Damat Ferit edebiyatı yani mandacılık,başını almış gidiyor.Bu edebiyata destek vermeyenler çağdaşlığa,özgürlüğe,refaha karşı çıkan ilkel yaratıklar gibi damgalanıyor,öyle tanıtılıyor.

Damat Ferit,Türk Kurtuluş Savaşına karşı çıkmış,bu savaşın öncülerini,gazilerini,şehitlerini,Haçlı işgalciler lehine lanetlemiş,yok etmeye çalışmıştır.Damat Ferit ,Türkiye adına(Türk ekmeğini yiyip Türkiye’nin imkanlarını kullanarak)Türk düşmanlığına hizmetin sembolü tipik bir alçaktır.

Memleketin hemen her alanında en iyi yerlerine ,su başlarına çöreklenmiş,çıkarından başka dini,imanı olmayan,vicdanı ve yüreği virüslerce üretilen bu edebiyatın en etkin çoğrafyası İstanbul’dur.

Dini kullanarak,kitleyi Allah ile aldatanların baş destekçileri o dinden nefret eden Dini İslam ve Muhammed düşmanları içte ve dışta böyle…

Bunlar adı anıldığında kusmamak için,kendilerini tutmaya çalıştıkları İslami Pazar yeri metai olarak kullanan dincilere alabildiğine destek veriyorlar.

Bunların Atatürk mirasına koydukları kin.iblisin adem peygambere duyduğu kinden kırk kat daha ağır.Bir gün o kinin gayyasında boğulacaklarından hiç kuşkumuz yok.Ne yazık ki ülkeyi tahrip ediyorlar.

Yazar Yaşar Kemal bu konuda bakınız ne diyor?

Türkiye’yi dönekler çürüttü.Bunların sayısı 1-2 ve 10ve 100 değil.Alçaklığa asla hakları yoktur.Halkı aşağılamak nedir?Türkiye nin felaketi  tabansız ve kemiksiz aydınlardan çıkıyor.Bunu bilmeliyiz.O aydınların üstüne de yürümeliyiz.

Şu veya bu fikri savunmak ayrı bir iştir.Saygındır.Siz katılırsınız katılmazsınız,ama fikrin gerçek temeli ve temsilcisi,mümini olan adam,adamdır.Saygıya layıktır.Saygın olmayan ve Türkiye yi batırma türünden alçaklık timsali olanlar,bir fikrin temsilcisi değil,tüccarı ve komisyoncusudur.Viski şişelerini kim artırırsa,villa veya arabalarını kim daha görkemli yaparsa,daha çok geziye,sofraya,hediyeye kim paydaş yaparsa onun dümeninin tutar,ona uşaklık ederler.Bunların bazıları “zaman değişti”dümenine,bazıları ise sadece” Değiştim”nutkuna sığınmaktadır.Damat Ferit Edebiyatının ve fesadının temel nitelikleri şöyle sıralanabilir.

1/Mandacılık:Batı ve Doğu dünyasından bir ülkenin uydusu,uşağı,hatta tutsağı olmayı isterler.Bağımsızlık bunları ışığın yarasayı rahatsız ettiği gibi rahatsız eder.

2/Dıyardan icazet ve destek; İçerideki kurumlarla asla barışık değillerdir.Siyasetçiler gibi halktan oy almak için,Allah ile bazı güncel konuları(kavramları)aldatmalar yapıp oyu kaptıktan sonra halkı adeta teba gözüyle görür.Ayaklarıyla bir kenarda iterler.Esas hizmetleri dışarıdan aldıkları güç odaklarıdır.

Bunlardan kastım; Ülkenin tüm sıkıntılarından bu ve bazı sınıflar(aydınlar-işadamları)sadece birinci sınıf değil,tamamen ülkenin sorunlarından birinci derecede sorumludurlar Hepimizin ve Ülkemizin Şeker bayramını kutlar,Bayramın topluma huzur ve esenlikler getirmesini dileğiyle.Kalın Sağlıcakla! 

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde