04 Mayıs 2024

NE ALAKA!

  • PDF

     Nükleer güvenlik, nükleer tesislere ilişkin tüm faaliyetler sırasında, birey, toplum ve çevrenin radyasyonun olası zararlı etkilerinden korunmasıdır. ABD de geçen hafta yapılan Nükleer Güvenlik Zirvesinde asıl konuların yanı sıra ülkeler arası diğer ilişkiler de görüşülmüş olup bu konulardaki sicilleri masaya yatırılmıştır. Zirveye Sarraf’ın Amerika’da tutuklanmasıyla ilgili soruya Cumhurbaşkanı, “Rıza Bey'in avukatları da gerekli cevabı gerekli şekilde onlara herhalde vereceklerdir ve kendisini de savunacaklardır. Bu zaten ülkemizle alakalı bir konu da değildir. Bunu çok açık net söylemiş olayım." dedi. Bu konu “cari açığın yüzde on beşini ben kapattım” diyen hayırseveri alakadar eder mi?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

     Sağlık Bakanlığı Müsteşarı, Novartis isimli ilaç firmasının Türkiye’de 85 Milyon dolar rüşvet dağıttığı yolundaki iddialarla ilgili ilk değerlendirmede sorun görünmediğini ve sonucun önümüzdeki hafta açıklanacağını söylemesi peçeteler yerine reçeteleri alakadar eder.

     Adalet Bakanı Bozdağ, Can Dündar ve Erdem Gül'ün (Cangül) duruşmasına katılan konsoloslarla ilgili olarak "Herkes görevinin sınırını, haddini, hududunu bilecek ve vazifesini yapacak. Umarız bundan sonra böyle bir şeyde bulunmazlar. Bulundukları takdirde Türkiye’nin tavrı farklı olur” söylemi yer altı dünyasını alakadar eder.

Adalete Bakmayanın, Sarrafın tutuklanmasıyla ilgili olarak, "Soruşturmayı yapan ABD yargısının Türkiye’den bir talebi yok ama, Türkiye'deki paralel alçaklar ve alçakları sevenler Türkiye'ye bir operasyon iftirası uyduruyorlar" söylemi Türkiye’deki düşük rakımı mı alakadar ediyor? Soruşturmalar sırasında otel peçetelerinin ödeme belgesi yerine geçmesi ve önünde bakan yatıran, başbakan yardımcısının elinden plaket alan, Rıza bey ve ortakları ile alakalıdır.                                                                                                                                                                      

     “Kirli politikacıların hapse atılması” söylemi dinini bilmediğim Savcı Bharara ile yolsuzluk yapanlar için“Allah kullarına günah işleme özgürlüğü vermiştir. İnsanların günah işleme özgürlüğüne müdahale ediyorsunuz” ifadesi de AKP li Müslüman vekil Metin Külünk ile alakalıdır. Allahım bizi Külünk gibi Müslümanlardan koru!

     Obama ve Erdoğan görüşmesinden sonra, Obama’nın açıklamaları basın özgürlüğü ve demokrasiyi, Erdoğan’ın Türkiye’de tutuklu gazeteci yok beyanatı havuz medyasını ve Almanya büyükelçisinin dışişleri bakanlığına çağrılması konusu da Aziz Nesin’i alakadar eder.                                                                                 

     Davutoğlu’nun, Diyarbakır’da ”Zannettiler ki Diyarbekirli Ahmet, bu saldırılardan korkar, çekinir. Korkmadık, korkmuyoruz. Allah canımı alacaksa Diyarbekirde alsın” diye konuştuğu meydanda bir tek Türk Bayrağının bile olmaması omuzundaki poşuyu ve serok Ahmet’i değil, hepimizi ciddi olarak alakadar eder.

     Amerika’da Cumhurbaşkanının korumalarının, protestocuların seslerini OUA… AOUU…AUUOOUUU…! Şeklinde acayip gürültüler çıkararak bastırmaya çalışması Kızılderili kabilelerle ya da Tarzanla alakalıdır.

     Efelenemeden efelendik diyen hey gidinin çakma efeleri ….

Son Güncelleme: Çarşamba, 06 Nisan 2016 06:54
trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde