03 Mayıs 2024

AKP, ÇÖZÜM VE BUZDOLABI

  • PDF

         Siyasal, dinsel ve/veya ekonomik hedeflere ulaşmak amacıyla sivillere; resmî, yerel ve genel yönetimlere yönelik baskı, yıldırma ve her türlü şiddet içeren yolun kullanımına terörizm denir. Terör uygulayan organize gruplara terör örgütü, şahıslara ise terörist denir. Ülkemizi on üç yıldan beri yönetenlerin söylemlerine bakarsak bizde son iki aya kadar terör ve terörist yokmuş!

         Cumhurbaşanı R.Tayyip Erdoğan, “PKK ile görüşen arkadaşı ben gönderdim. Sıkıntısı olan bana söylesin,” diyor kendine yakışan üslubu ile daha önceleri de şerefsizlikten bahsetmişti.                                                                                                                    

         Davutoğlu geri kalır mı,  kasılarak “Kürtçe yasağını biz kaldırdık bana Serok Ahmet diyorlar.”dedi

         Serok’un birinci yardımcısı B.Arınç “Öcalan’a sayın demeyi ve PKK bayrağı açmayı suç olmaktan çıkardık” derken serok Ahmet’in diğer yardımcısı Yalçın Akdoğan, “ Öcalan’ın olayları okuma kabiliyeti ve tecrübesi var” diyor.

        “Öcalan, bölgenin durumunu daha sağlıklı yorumluyor” diyen Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin’imi? yoksa “Öcalan Türkiye’nin önünü açıyor”  diyen danışman Yiğit Bulut’umu? “Öcalan’ın mesajları bizimde düşüncemiz.”diyerek topluma enjekte eden serok eski Yardımcısı Beşir Atalay’ımı sorarsınız. Hepsi Kandil, İmralı ve Rojova… ağzıyla konuşuyorlar.

         Bu sözleri söyleyen bakanların sorun çözeceğine inanıyormusunuz? Ülkeyi kahve falı yorumlar gibi yönetmeye çalışan bir hükümet ile Kur’an-ı Kerim in Kürtçesini Güneydoğunun, Türkçesini Batının seçim meydanlarında sallayarak oya endeksleyen Cumhurbaşkanı var. Dolmabahçe’de, ne naneler yenmiştir? Siz asma yaprağı pazarlığı mı yapıldığını sanıyorsunuz!  Tersinden ve düzünden makam diye düşünen insanlar sonunda kötü düşenlerdir.                                                                                                             

         Sn. Cumhurbaşkanı “Silahların üzerine beton dökülene kadar, sınırlarımız içinde tek bir terörist kalmayana kadar mücadelemize devam edeceğiz. Çözüm süreci şu anda buzdolabındadır” dedi. Yıllardır kanki gibi göründüğünüz terör örgütüne seçim sonrası sırt çevirmenizin sebebi buzdolabının yedi Haziranda kaçan gazı olmasın?  Kaçan gazın pardon oyların peşine düştünüz ama terörle mücadele ile oy konusunda da her konuda olduğu gibi inandırıcılığınızı yitirdiniz. Dün davalarının savcısı olduğunuzu söyleyerek zırhlı aracınızı verdiğiniz savcılar tarafından bile kandırıldığınızı söylüyorsanız, çok safa yatmaya başlamışsınız…!

         Bizde; Ahmet’i tanıdıkta ta, seroku bilemedik. Birazda biz safa yatalım, Ahmet açıklama yapar diye bekliyoruz.

                                                                                                                                                                                                                                              

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde