04 Mayıs 2024

FİTNE-SS

  • PDF

Ben hiç yapmadığım için fitnessi bilmiyordum. Kanalizasyonların ve fitnenin kötü kokusunu önleyen bir şey sanıyordum, cehaletime bağışlayın! Baktım ki anlamı,"Sağlıklı ve formda olmak" için egzersize dayalı bir spormuş. Çok faydalı olduğunu da Fatsa Belediyesinin internet sitesindeki 23 Temmuz 2015 tarihli haberinden öğrendim! Haber şöyle; Daha önceden belediyemiz tarafından yapılan fitness spor aletlerinin ekonomik ömrünü tamamladığı için yenilendiğini belirterek, “Fitness aletleri Büyükşehir’in sorumluluk alanında olduğu için Büyükşehir Belediyemiz tarafından tamamen yenilendi. Sabah, akşam sahile yürüyüş ve koşu yapmak ve için giden hemşerilerimiz fitness spor aletlerinden faydalanıyorlar. Ben yeni spor aletlerinin hemşerilemize hayırlı olmasını diliyorum ve desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Yeni aletlerimiz Fatsa’mıza hayırlı olsun.” dedi. Ben haberi okurken beynim fitness yapmış olabilir ki harekete geçti.
         Bu kadar teşekkür ancak büyük ölçekli bir yatırıma yapılır. İşte vizyon küçüklüğü buna denir, 16 adet basit spor aletleri için büyükşehir başkanına ve ekibine edilen teşekkürler hizmet yapamamanın ve ilçemizin gördüğünden geri bırakılmasının ezikliğidir. Fitnessi benim anlamadığımı fakat Hüseyin başkanın anladığını anladınız mı? Büyükşehir belediye başkanı ile yetinmeyip ekibine de teşekkür edildiğine göre fitness çok önemli olmalı diye düşündüm. Bu aletleri kullanalım ki sağlıklı ve dinç kalalım, çünkü sportif bir yapıya sahip olursak şu faydaları görebiliriz;

      -Bozuk yollardan kolay atlayabiliriz,

      -Mahallelerdeki heyelana uğramış menfezlerden zıplayarak geçebiliriz,

      -Başıboş sokak hayvanlarından kaçabiliriz,

      -Ayazlı mahallesindeki çöp ile sahildeki kanalizasyon kokusundan hızla uzaklaşabiliriz, vs, vs, vs…

      

       On altı aydan beri ilçemize Büyükşehir ve Fatsa Belediyesi tarafından o kadar büyük hizmetler yapıldı ki! Sıranın fitness aletine gelmesi başka hizmetlere ihtiyaç kalmadığının ve gelişmişliğimizin de göstergesidir! Birde erken seçim olup toplu açılışı yapılırsa açılışı yapan hükümet yetkilisi, bir teşekkür fitnessleri kuranlara, bir teşekkürde teşekkür edenlere etmez mi? Ederler ederler fıtratlarında var. Belki büyükşehir oraya fitnesslerden sorumlu bir yönetici görevlendirerek usulüne uygun kullanmayı da öğretir. Sonrasında Fatsalılar yapılacak ilk olimpiyatta fitne-ss şampiyonu çıkarır, olmaz olmaz demeyin, bu işler ustalık döneminde olur. Sahildeki kanalizasyon kokusundan pardon fitness çalışmasından sonra neden olmasın?

       Bende fitnessi bulanlara, kullananlara ve teşekkür edenlere teşekkür ederim. On altı ayda on altı fitneSS, Büyükşehir şampiyoonnn …!

      

       Bu iki “SS” bana Hitler’i hatırlattığı için benimki fitness yapmak değil de, fitnecilik galiba…

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde