20 Mayıs 2024

Destek Gecesi’nde 170 Bin TL Yardım Vaadi Yapıldı

  • PDF

gece27-3-2013Bölgesel Amatör Lig 3.Grup ekiplerinden Fatsa Belediyespor maddi destek sağlamak amacıyla İstanbul’da bir gece düzenledi. Gecede Fatsa Belediyespor’a 170 bin TL yardım taahhüt edildi.
İstanbul Eminönü Legacy Ottoman Otel’de düzenlenen geceye İçişleri Eski Bakanı İdris Naim Şahin, Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, İstanbul Fatsalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Özlem Hazinedar, ORDEF Başkanı Sabri Çelebi, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, İstanbul Aslancamililer Derneği Başkanı Turgay Çetin, Fatsa Çevre Köyleri Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Mahmut Ağlık, Yukarıtepe Köylüleri Derneği Başkanı Bülent Topçu, ve İstanbul’da yaşayan Fatsalı iş adamları katıldı.
Çok Güzel Hareketler dizisinin sevilen oyuncusu Fatsalı Metin Yıldız’ın sunuculuğunu yaptığı gecede Fatsalı sanatçılar Mert İşçi Kayıkçıoğlu, Fedai Öz, Aydın Beyoğlu, Mehmet Gümüş şarkı ve türküleri ile geceye katılanları eğlendirdi.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Fatsa Belediyespor Kulübü Başkanı Muammer Coşkun bu sezon 3.lige çıkmak ve 11 yıllık hasreti sonlandırmak amacıyla sezon başında yönetim değişikliği ile birlikte lige başladıklarını belirterek, “Önümüzde daha kocaman 7 hafta var. Şampiyonluk iddiamızdan kopmuş gibi görünsek de ben inadına ‘O Sene Bu Sene’ diyorum” dedi.
Daha sonra konuşan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise futbol takımının bir şehrin olmazsa olmazı olduğunu dile getirerek, “Biz Fatsa Belediyesporumuza özellikle bu sene çok ciddi destekler veriyoruz. Önceden belediyelerde bu destekler verilemezken Hükümetimizin aldığı kararla futbol takımlarına destekler verilmeye başlandı. Bizim en büyük arzumuz Fatsa Belediyesporumuzu profesyonel lige çıkarmak” diye konuştu.
Kaymakam Bekir Atmaca’da Fatsa Belediyespor’u 3.Lig’de görmeyi çok istediklerini ve bu yolda başarılar dilediğini ifade etti.
Gecede final konuşmasını yapan İçişleri Eski Bakanı İdris Naim Şahin ise Orduspor örneğini vererek, “Ordusporumuz hiç beklemediğimiz bir anda Süper Lige çıkarak bizleri mutlu etti. Bu bakımdan Fatsa Belediyesporumuzda şampiyonluk iddiasından kopmuş gibi görünse de umudumuzu yitirmemek lazım. İnşallah sezon sonu mutlu sona birlikte ulaşırız” şeklinde konuştu.
Gecede İçişleri Eski Bakanı İdris Naim Şahin’in 10 bin dolar değerindeki tavla takımı açık artırmaya çıkarıldı. Açık artırmada tavla  takımı aslen Fatsalı olup Samsun’da ticari hayatını sürdüren Mehmet Sönmez 32 bin TL’ye satın aldı.
İmzalı Fatsa Belediyespor formasını ise Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetini gösteren Ata Dantel Okan ve Selçuk Atabeyoğlu kardeşler 30 bin liraya satın alarak katkıda bulundu. gece127-3-2013gece-27-3-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde