20 Mayıs 2024

Ziyaretler devam ediyor

  • PDF

DSC 034727-3-2013Ordu İl Daimi Encümen Üyesi, AK Parti Çatalpınar İl Genel Meclis Üyesi Habil Bıçakcı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Habil Bıçakcı “Çok modern ve çok merkezi bir yerde ofis açmanız halka daha yakın olmanızı sağlayacaktır. Günümüz koşullarında da basın halkla iç içe olabilecek oluşumlar sergilemeli. Bu anlayışa uygun yapılanmayı başarıyla yaşama geçirmişsiniz.” Dedi.

Dost ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu belirten Yavuz Selim Eser “Habil bey ile uzun yıllardır dostluğumuz vardır. Bu ziyareti beni fazlasıyla mutlu etti. İyi niyetli dileklerinden ötürü Sayın Habil Bıçakcı’ya teşekkür ederim.” dedi.

 

***

 

DSC0507427-3-2013Mavi Ay Akaryakıt İstasyonu sahibi Erdem Yıldız ile aynı şirketin Genel Müdürü Yunus Ocak gazetemizi ziyaret ettiler.

Hayırlı olsun dileklerinde bulunan gönül dostlarımız, Yeni Haber Gazetesine böyle bir ofis yakışırdı dediler.

Mavi Ay Akaryakıt İstasyonu sahibi Erdem Yıldız “ilimiz ve ilçelerimiz, hatta beldelerimiz hızla gelişiyor. Bu gelişmelere paralel olarak iş dünyasında da değişimler olmalı. Siz de bu değişimleri hayata geçirebilen donanımdasınız. Böyle güzel bir ofis tabii ki Fatsa halkı için de önemlidir. Her türlü gazete ve matbaacılık hizmetlerini, bilhassa davetiye İhtiyaçlarını vatandaşlarımız bu ofisten daha rahat karşılayabileceklerdir.” Dedi.

Yunus Ocak’da aynı dileklerde bulunurken, “Yavuz Selim Eser dostumuz gazete ve matbaa hizmetlerinde bir duayen olmuştur. Bildiğim kadarıyla 30 yılı geride bıraktılar. Bir 30 yıl daha hizmet vereceklerine inanıyorum.” Dedi.

 

***

 

DSC0507227-3-2013Gazetemiz ofisine ziyaretçilerimiz aralıksız ziyaretlerini sürdürüyor.

Ümit Ticaret ortaklarından Hamza Baş ve Karadeniz Haber Postası yazarı Yücel Yüksel ’de ziyaretçilerimiz arasında yerlerini aldılar.

Bir süre çay - kahve sohbeti yapan Yeni Haber dostları, hayırlı olsun dileklerini sunarak hayırlı kazançlar dilediler.

Kurumsallaşmanın gerekliliği olarak bu tür açılımların doğru olduğunu belirten Hamza Baş ve Yücel Yüksel, “ şehir içi ofisleri hizmetin de hızlılığını getirecektir” demekteler.

 

***

 

DSC0507027-3-2013Fatsa Belediye Meclis Üyesi Haşim Bursalıoğlu ofisimizi ziyaret etti.

Hayırlı-uğurlu olsun temennilerinde bulunan Bursalıoğlu, “Çok güzel bir işyeri kurmuşsunuz. Tebrik ediyor, hayırlı kazançlar temenni ediyorum. Basın halkın gözü, kulağı olmalıdır. Bu anlayış çerçevesinde görev yapacağınıza şüphem yoktur. “ dedi.

Haşim Bursalıoğlu, ilçe siyasetinde önemli görevler üstlenmiş ve ticari faaliyetlerinde de başarılı olmuş bir iş adamıdır.

 

***

 

DSC0506727-3-2013Fatsa Ticaret Lisesi Müdürü Ali Yazgı yeni ofisimizi ziyaret etti.

İlçemizin Eğitim camiasında önemli görevler ve önemli başarılar eldeeden Yazgı, uzun yıllar Fatsa Anadolu Lisesinde müdürlük yapmış ve burada da başarılı çalışmalara imza atmıştır.

Gazetemiz sahibi Yavuz SelimEser’e hayırlı olsun ziyareti yapan Ali Yazgı, “Yeni ofisiniz çok güzel olmuş. Artık kuruluşlar kurumsallaşmak adına açılımlar yapmalıdırlar. Yavuz bey’de bu oluşuma uygun bir açılım yaparak, vatandaşlarla daha iç içe olacak bir merkezi yerde işyeri kurmuştur. Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde