20 Mayıs 2024

Kesme Çiçekçilik ile ilgili Toplantı Düzenlendi

  • PDF

CSC 023527-3-2013Fatsa İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından üreticilere yönelik kesme çiçek yetiştiriciliği konulu bir toplantı düzenlendi. 

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümünün desteği ile Fatsa İlçe Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Doç. Dr. Soner Kazaz katıldı.

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bölümü adına Doç. Dr. Soner Kazaz üreticilere kesme çiçek yetiştiriciliği hakkında detaylı bilgiler vererek ve önerilerde bulunarak sunum yaptı.

 Toplantı sonrası bir açıklama yapan  Fatsa İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdür Vekili Ziraat Mühendisi Süleyman Dursun, konferansın amacını anlattı.

 Dursun; “Ordu bölgesi kesme çiçeklik için çok uygun bir yerdir. Özellikle Fatsa havzası  bu duruma çok uygun. Çiçek yetiştiriciliği ile bir program düzenleyerek üreticilerimizi bilgilendiriyoruz. Kesme çiçekçiliğin önemli olduğunu ekonomik olarak daha çok getirisinin olduğunu düşünerek bu konferansı üreticilere yönelik gerçekleştirdik. Kesme çiçekçiliğin bölge üreticisi için fındık, kivi, ceviz ile ilgili çalışmalar neticesinde ekstradan katkı sağlamasını istiyoruz. Eğer gerçekleşirse bu proje çok yararlı olacaktır ve bölgemizin ekonomisine de katkı sağlayacaktır” dedi.DSC 023127-3-2013 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde