20 Mayıs 2024

Fatsa Belediyespor İstanbul’da Fatsalıları bir araya getiriyor

  • PDF

muammer20-3-2013Fatsaspor yönetim kurulu 24 Mart 2013 Pazar günü İstanbul Legacy Ottoman hotel’de bir gece düzenledi.

Fatsa Belediyespor Başkanı Muammer Coşkun geceyle ilgili şunları söyledi: “Fatsalılar derneğinin yıllık İstanbul geceleri yapıldı. Ünyespor’un gecesi oldu. Orduspor’un gecesi oldu. Fatsaspor olarak bu tür bir geceyi ilk kez yapıyoruz. Güzel organizasyonla Fatsa’yı sevenlere, Fatsalılara yakışır bir gece olsun istiyoruz. Vekillerimiz, işadamlarımız, bürokratlarımız, sanat camiasından ve spor camiasından hemşerilerimiz ve Fatsa’daki Fatsa’ya gönül veren isimleri davet ettik. Organizasyon İstanbul’da yapılıyor olsa da Fatsa’dan da katılımlar olmasını bekliyoruz. Bu bir nevi kaynaşma gecesi olacak diye düşünüyoruz. Elbette bu gecenin sonunda Fatsaspor adına bir rakam ortaya çıkmasını bekliyoruz. Halen matematiksel olarak şampiyonluk hakkımız devam ediyor.

Bu işin bu yıl olmasını canı gönülden istiyoruz. Ama bu yıl olmazsa gelecek yılın hesaplarını da şimdiden yapmamız gerekiyor. Şimdiden kadromuzu gözden geçirip üçüncü lig ayarında bir takım kurmanın yollarını bulmamız gerekiyor. Biz bu yıl Fatsaspor yönetim kurulu olarak vicdanen rahatız. Spor adına yapılması gereken her şeyi yaptık. Ziyaretlerimiz sonunda birçok insanı futbola kazandırdık ve bir birliktelik yakaladık. Değişik siyasi görüşten kişileri bir araya getirdik. Stadyumda bunu herkes gördü. Daha önce bir araya gelmeyen insanları yan yana oturtturduk.

Bundan kazanan kim oldu. Fatsaspor oldu, Fatsalılar oldu. Yüz bin nüfuslu bir ilçede yaşıyoruz. Bu ilçeye üçüncü lig yakışır. Peşinden de neden ikinci lig olmasın diyoruz. Biz yönetim olarak 3 yıl için bu görevi üstlendik. Bu yılın sonunda oluşacak sonuçlara göre yeni takviyelerle yolumuza devam etmek istiyoruz. Günümüzde her şey paraya dayanıyor. İlçemizin çok sayıda işadamı, zengini var. Burada en çok onlara görev düşmektedir. Onların kendi futbol takımlarına destek olmasını bekliyoruz. Bunun canlı örneğini de İstanbul’da düzenlediğimiz bu gecede yaşayacağız. İstanbul’da işadamlarımızdan aldığımız destekle, bu yılın sonuçlarına göre gelecek yılın planlarını, Fatsa halkı ile birlikte yapacağız. Yerel basınımız sağolsunlar bizi her zaman destekliyor. Kendilerine teşekkür ediyorum.”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde