20 Mayıs 2024

Başkan Yeni Araçla Sahili Süpürdü

  • PDF

sahil20-3-2013Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan; yeni alınan “süpürge” aracını tanıtmak amacıyla Fatsa sahilinde aracın direksiyonuna geçerek süpürme işlemi gerçekleştirdi.

Aracın direksiyonuna geçen Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yaptığı açıklamada, “Bu aracın hacmi küçük ama marifeti büyük” dedi.

Anlayan; “Yaklaşık 1,5 ay önce yeni araçlarımızın toplu açılışını yapmıştık. Bu açılışta tek kurdele kesimi ile 13 aracı hizmete sunmuştuk. Yaklaşık 3,5 Trilyonu bulan bu araçlar, özellikle yeni vidanjör, yeni çöp taşıma araçları, yeni süpürge aracı ve iş makinesinden oluşuyor”

Yeni süpürge aracı hakkında bilgi veren Anlayan; “Bu aracımız çok marifetli, özellikle trafiğe kapalı alanlarda, sahilde, elekçi parkında ve diğer parklarda, arka ve ara sokaklarda temizlik yapacak. İki vardiya ile çalışacak bu araç günde 16 saat temizlik yapabilecek kapasitede.

Bu araç özellikle yaz aylarında çekirdek kabuklarından kirlenen Fatsa sahilinde temizlik yapacak. Daha önce çekirdek kabukları elle süpürülüyordu. Artık bu modern araçla her gün temizlenecek. Başta bu aracımız olmak üzere, tüm yeni araçlarımız Fatsa’mıza hayırlı olsun” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde