20 Mayıs 2024

Müdürlerle Büyükşehir’i Konuştu

  • PDF

mudurler-20-3-2013Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Belediye de görevli müdürlerle bir araya gelerek, Büyükşehir konusunu ve yeni yasa ile birlikte ilçelere bağlanacak olan belde ve köylerin durumunu konuştu.              

Ordu’nun Büyükşehir olmasından sonra ilçe belediyelerinde hareketlilik başladı. İlçe belediyelerinde, Büyükşehir ile ilgili yapılacak yeni düzenlemeler, ilçelere bağlanacak olan belde ve köylerin durumlarının değerlendirildiği toplantılar yapılıyor.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’da, Belediye de görevli müdürlerle bir araya gelerek, yeni yasa ile birlikte ilçelere bağlanacak olan belde ve köylerin durumunu konuştu.              

Başkanlık makamında yapılan toplantıya; Başkan yardımcısı Muharrem Aktepe ve ilgili müdürlerin tamamı katıldı. Başkan Anlayan, “Ordu’nun Büyükşehir olmasını tekrar kutluyorum. Bu bir fırsattı bunu da değerlendirdik” dedi.

“Büyükşehir bölgemiz açısından çok iyi oldu” diyen Anlayan, “artık bizde belediye olarak bundan sonra ne yapacağız, birimlerimizde ne tür düzenlemeler olacak bu konularda daire amirlerimizle fikir alış verişinde bulunduk. Artık yeni bir sistem kurulacak. Ordumuz, İlçe, Belde ve Köylerimize daha çok yatırım alacaklar. İlimize daha fazla kaynak aktarılacak. Belediyelerin kuruluş amacı, kendi bölgelerine hizmet etmektir. Yeni yasa ile Beldelerimiz ve Köylerimizde artık Mahalle olacak. Dolayısı ile bu konuda önümüzdeki günlerde Belde Belediye Başkanlarımızla, Belde Belediye meclis üyelerimizle, Köy Muhtarlarımızla bu konuda toplantılar düzenleyeceğiz.

Büyükşehir tüm bölgemizin hizmeti daha çok alması noktasında çok yararlı olacaktır. Bunu zamanla hep birlikte yaşayıp göreceğiz. Başka fikir ayrılıkları da olacaktır. Ama şunu gönül rahatlığıyla söyleye bilirim ki, Bölgemiz şuan aldığı hizmetin en az üç katı daha fazla yatırım ve hizmet alacaktır. Bu konuda vatandaşlarımız sabırlı olsunlar, ben bir kez daha Ordunun Büyükşehir olmasını kutluyorum” dedi.mudurler20-3-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde