20 Mayıs 2024

Kahvaltımı Yapıyorum Projesine Destek Verdiler

  • PDF

kahvalti-20-3-2013İlköğretim-Orta okulunda bugün Kahvaltımı yapıyorum projesi kapsamında, kahvaltı programı düzenlendi.

Kahvaltı Programına Fatsa kaymakamı Bekir Atmaca, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Başkan yardımcısı Bülent Yücetepe, Jandarma komutanı Yzb.Fatih Çetil, Hastane Başhekimi Dr.Davut Erişmiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, Millî Eğitim Şube Müdürü Atilla Yiğit, Esnaf Kef.Koop.Bşk. Ayhan Baş, Okul Müdürü Cevat Öztürk, Öğretmen, Öğrenci Velileri katıldı.

Sabah kahvaltısının özellikle çocukların gelişimindeki etkileri, güne sağlıklı ve zinde başlamanın en önemli unsurunun kahvaltı olduğunun vurgulanması konusunda başlatılan bu çalışmaya protokolden de tam destek geldi. Daha sonra Okul Müdürü Cevat Öztürk, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan a verilmek üzere Plaket takdim etti.

Plaketi Okul adına Kaymakam Bekir Atmaca, Başkan Anlayan’a takdim etti. Okul müdürü Öztürk, Belediyenin okula yapmış olduğu yarımları kısaca anlattı.

Bu okulun ayrı bir özelliği de Başkan Anlayan’ın ilk okulu burada bitirmesi.Anlayan, yaptığı açıklamada, ben buradan mezunum, ama kesinlikle yanlış anlaşılma olmasın. Biz sadece bu okula değil imkanlarımız dahilinde tüm okullarıma yardım yapıyoruz açıklamasında bulundu.

Anlayan’a ayrıca, resminin de bulunduğu diploma defterinin sayfası çerçeveli olarak hediye edildi. Anlayan bunu beklemiyordum bana güzel bir sürpriz oldu dedi.kahvalti20-3-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde