20 Mayıs 2024

Fatsa CHP çalışan kadınları ziyaret etti

  • PDF

chpkadin13-3-2013Dünya Kadınlar Günü nedeniyle CHP Fatsa İlçe Örgütü, ağırlıklı olarak kadınların çalıştı fabrikaları ziyaret etti ve çalışan kadınların gününü kutladı.

Yapılan bu ziyaretlere ilişkin CHP Fatsa İlçe Örgütü tarafından açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada ziyaretlerin detaylarına ilişkin bilgi verildi. Açıklama aynen şöyle: “Fatsa Cumhuriyet Halk Partisi Yönetimi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, dolayısı ile Fatsa da faaliyet gösteren ve ağırlıkla kadın işçilerimizin istihdam edildiği üç fabrikada ziyaretlerde bulunuldu. Bu ziyaretler sırasında Fatsa Cumhuriyet Halk Parti İlçe Başkanı; 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününün tarihçesi ile anlamı konusunda Emekçi kadınlarımıza bilgi verdi. Çalışma yaşamındaki sorunlar ve karşılaştıkları güçlükler konuşuldu.

Ayrıca Cumhuriyet Halk Partisinin Kadın-Erkek eşitliğinden hareketle kadının çalışma yaşamına daha etkin ve erkeklerle eşit düzeyde iş hayatına katılması gerekliliği ve bu konuda çalışma sergilediği anlatıldı. Eğitim sorumlusu yönetim kurulu üyesi arkadaşımızın da genel olarak kadınların üretimde etkin rol alması konusunda daha fazla mücadele etmesi ve kadını eve hapseden, sadece çocuklarının anası gözü ile gören ve çalışma yaşamından koparmaya çalışan zihniyetlerle mücadele etmesi gerektiği anlatıldı. Bütün ziyaretlerimizin karşılıklı bir samimiyet içinde geçtiğini ve bu ziyaretlerden memnun olduğumuzu belirtmek isterim.

Kadın emekçilerimizin ziyaretlerimizden çok mutlu olduklarını, Fatsa Cumhuriyet Halk Partisinin bu anlamlı ziyaretinden olumlu etkilendiklerini ve ziyaretlerinin devam etmesi gerektiğini belirttiler. Hatta işverenler bile böyle anlamlı günde işçileriyle diyalog kurmamızdan mutlu oldular.chpkadin13-3-2013a

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde