20 Mayıs 2024

Muhtar Cezmi Ebrem Plaketle Ödüllendirildi

  • PDF

erfSefaköy Köyü Muhtarı Cezmi EBREM 4 yıl sürdürdüğü sosyal yardımlaşma vakfı mütevelli heyeti üyeliği görevini geçen ay ki yapılan seçimde aday olmadığını açıklayarak başarıyla sonlandırdı.

Görev değişimi sırasında Cezmi EBREM’e yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı Fatsa Kaymakamı Bekir ATMACA plaket takdim etti. Kaymakam ATMACA yaptığı kısa konuşmada: ‘Cezmi Beyin bu görevini layıkıyla yerine getirdiğini biliyoruz. Bundan sonra ki yaşantısında da SAYIN EBREM’e başarılar diliyorum’ dedi.

Gazetemize ziyarette bulunan Muhtar Cezmi EBREM yaptığı açıklamada ise şu görüşlere yer verdi : ‘Muhtarları temsilen sosyal yardımlaşma vakfı mütevelli heyetinde 4 yıl görev yaptım. Elimizden geldiği kadarıyla başarılı hizmetler yaptığıma inanıyorum.Bütün imkanlarımızı seferber ederek ekip halinde vatandaşlarımızın müraacatlarını değerlendirdik. Sayın Kaymakamımızın başkanlığında ekip çalışmamızı çok başarılı bir şekilde uyum içerisinde yürüttük. Mütevelli Heyeti üyelerimiz ve bürokratlarımız özverili çalıştılar. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Mükemmel bir çalışma sergiledik. Eksiklerimiz olmadı mı? Tabiki olmuştur. Vatandaşlarımızın dertlerini dinleyerek sabah akşam itina ile calıştık ihtiyaç sahibimi değilmi diye titizlikle inceledik.Yetkili çalışanlarımız da her konuda hassasiyetle hareket ettiler.Benden sonra görev alan arkadaşıma başarılar diliyorum. Bütün mütevelli heyetine saygılarımı sunuyorum.’dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde